22 augustus 2010

How to: Beachy/wavy hair-styleIk heb een paar leuke haar ideetjes/inspiratie voor jullie! En het is allemaal heel simpel en duurt niet zo lang. Per week of elke 2 weken leg ik uit hoe je je haar kan doen. Vandaag leg ik uit hoe je je haar 'beachy/wavy' kan maken/creĆ«ren. Je hebt hierbij wel een krultang nodig, het lieft eentje die dik is. Zelf heb ik er een dunne van Remington, gekocht bij de Kijkshop maar je kan hem overal (denk ik) wel kopen. En hij is niet zo duur, ik denk iets van €20,- of lager. Ik ben nog steeds op zoek naar een dikke van ongeveer 1,5 inch. Dus als je er eentje weet, let me know!

Doe van te voren een heat protector in je haar. Ik gebruik zelf de 'Frizz Ease Hair Serum' met 'Thermal Protection Formule' van John Frieda (oranje fles met pompje). Daarna verdeel je je haar in twee gelijke delen (kan je vast zetten met een klipje), het kan verticaal zijn, dus vanaf je scheiding of horizontaal, alsof je een franse staart maakt. Als je je haar hebt verdeeld pak je het laatste plukje van het achterste gedeelte van je haar en begin je het om je krultang te draaien en dat doe je dus met elk plukje. Als je echt een krul wilt, moet je het plukje haar langer vasthouden en als je meer een slag of lossere  krullen wilt, niet te lang vasthouden en een grotere pluk pakken. Dit duurt zo'n 15 minuten maar het ligt eraan of je echte krullen wilt of een slag door je haar. Veel succes!

Als je er niet uitkomt, hier heb ik nog een filmpje, bij dit filmpje doet ze haar haar onder het klepje maar dat hoeft niet.
Edit: Ik zie net dat mijn foto's het niet doen, dus ik doe het morgen wel over.

2 reacties:

Royalwedges zei

Wat leuk ! Beachy hair is echt mooi ♥.

Royalwedges zei

Hihi thanks <33333.

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers