26 augustus 2010

Maybelline Super Stay 24h ConcealerIk gebruik eigenlijk helemaal nooit concealer omdat elke kleur heel anders blijkt te zijn voor onder mijn ogen als ik het eenmaal heb aangebracht. En ik kan het niet zo goed uitstippelen want je blijft steeds een paar strepen zijn. Maar toen ik laatst in de DA stond en deze concealer zag, moest ik hem wel meenemen!


Ik vond de verpakking zo mooi en ik zocht iets voor de kleine oneffenheden op mijn gezicht zodat ik geen foundation meer op hoeft te doen. Ik heb hem in de twee kleuren, zelf heb ik de lichtste kleur genomen. Hij smeert lekker uit en kostte maar €6,45.

2 reacties:

Sharona zei

Oh ik wist niet dat die er was! Ik heb nu nog de minerale concealer, maar als die op is koop ik deze want hier heb ik ook de foundation van!

sngthanh- zei

oh die wil ik ook nog halen!
is hij goed?

en ben jij vietnamees? (:
haha.

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers