29 augustus 2010

Nonpareilboutique en Asos bestelling


Sinds ik er achter was gekomen dat je niet eerst geld hoeft over te maken van je bankrekening naar je PayPal rekening ging ik allemaal dingetjes bestellen. Want je kan ook gewoon bestellingen plaatsen zonder dat er geld op je PayPal rekening zit, het wordt dan gewoon van je bankrekening afgetrokken. Dat doet PayPal ook als je te weinig geld hebt staan op je PayPal rekening. Dan gaat ie andere manieren zoeken om aan geld te komen, dus via je bankrekening. Ik wou dat dus even delen met jullie, voor het geval jullie eerst ook zo dachten als ik.. Lees snel verder om te zien wat ik heb besteld!
Ik heb een leuk blousje met paisley design besteld op Asos.com. Het is trouwens ook mijn eerste Asos bestelling ooit. De verzendkosten waren maar iets van 3 euro dus ik dacht laat ik maar daar iets bestellen! Ik vond het alleen jammer dat de code AWSTYLE15 niet werkt voor 15% korting op dat product.. (Je kan de code gebruiken tot 30 augustus, morgen dus..)Ik heb gelijk naar nonpareilboutique.com gesurfd! Ik wil deze palette al een tijdje maar ik kon geen webshop vinden die het verkocht of als ze het verkochten dat het best wel duur was.. Nu zag ik dus dat ze deze NYX palette verkochten en je kan gewoon betalen via PayPal. Het is trouwens de NYX Champagne & Caviar palette uit hun Runway Collection. En toen zag ik dat ze nog meer moois verkochten dus heb ik nog meer besteld. Zoals de NYX lipsticks in Strawberry Milk, Pumpkin Pie en Circe. Ik wou graag nog Orange Soda maar die hadden ze niet.. En ik heb ook nog twee NYX lipgloss' besteld in Smokey Look en Taupe. Oh en nog een palette van Beauty Treats. Hoop dat ik ze snel ontvang!

6 reacties:

Royalwedges zei

Ik zie er geen stukje tekst van staan, maar heb je de spulletjes van de eerste foto ook gekocht ? Die JC parfum is zó ontzettend ontzettend mooi, echt een juweeltje. Die bruintinten-palet is echt prachtig !

Sharona zei

Leuke spulletjes!

Petra zei

leuke spulletjes. Het paletje is supermooi

Anoniem zei

Een leuk bloesje, ik bestel ook vaak wat via asos en ben meestal heel erg tevreden. post je het truitje als je het ontvangt?

Stiene Saenen zei

Oh wat een mooie blouse! x

Evi zei

Leuk! Heb je de blouse ondertussen al binnen?

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers