28 augustus 2010

Rimmel Nude Delight LipstickHet is echt al een hele tijd terug dat ik deze lipstick heb gekocht. Ik denk nog zelfs voordat ik een blog was begonnen. Ik heb het over de Rimmel Moisture Renew lipstick in 700 Nude Delight. Ik wou er een review over schrijven omdat ik het een bijzondere kleur vond en ik gebruik hem heel vaak.Wat de naam al zegt, het is een nude kleurtje. Perfect voor als je geen opvallend kleurtje op je lippen wilt. Er zitten geen glitters in, wat ik heel fijn vind. Het smeert lekker uit en je hebt niet veel nodig. Het enige minpuntje is dat er niet veel in zit maar voor de rest vind ik het ook een mooie verpakking hebben en de prijs valt ook wel mee. Hij kost €9,95, maar op internet kan je hem voor minder kopen. Ik heb hem gekocht in de DA maar je kan het in elke drogisterij kopen.

8 reacties:

Sharona zei

Heel mooi kleurtje!
Ik twijfel steeds of ik hem zal kopen, misschien dat ik het toch binnenkort ga doen ;)

Maika zei

wat is die achtergrond toch mooi hahah!!

Sophia zei

Mooi kleurtje!

Deborah zei

mooie kleur !

Fashionably Cute zei

Inderdaad een erg mooie kleur!

Heb een nieuwe blog zou je mischien een kijkje willen nemen?
http://fashionably-cute.blogspot.com/

butterfly zei

superleuke blog heb je, en mooi kleurtje.
ik volg je!

liefs vera,

Sarah zei

zoiets heb ik ook! echt een geweldige kleur.
Liefs,

N zei

Nice blog! Love that color.

xx. http://livingafashionablelife.blogspot.com

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers