28 augustus 2010

Shoplog: Back to School


Dinsdag moet ik weer naar school dus werd het hoog tijd om spullen te gaan kopen in de stad. Dit jaar hebben ze leukere dingen dan vorig jaar. Maar wat ik dus nodig had: een etui, potloden, pennen en heel veel schriften. Ik raak die schriften namelijk altijd kwijt of ik ga er niet heel zuinig mee om dus gaan ze heel snel op. Daarom dus 15 nieuwe schriften. En vorig jaar was ik een beetje laat met inkopen doen voor school dus waren de etui's al bijna overal uitverkocht, moest ik het doen met een groot make-up tasje..Het kaftpapier (eigenlijk kadopapier but who cares) is van Pip Studio. Meestal krijg ik standaard bruin kaftpapier van school (wat 100x sterker is dan normaal kaftpapier) maar ik zag deze kadopapier en ik moest het wel meenemen! Zo schattig! Wel leuk voor een paar boeken, want ik heb maar 1 rol gekocht. De roze etui met witte stippen heb ik gekocht bij de Hema. Verder heb ik twee schrift setten van de Hema en één van de Action gekocht en een notitieboekje die ook van de Action komt. Verder gewoon de standaard dingen zoals pennen, potloden en een geodriehoek. Oh, bijna vergeten! Ik heb een tijdje terug een agenda gekocht, van Blond Amsterdam.
Hebben jullie al inkopen gedaan voor school?

9 reacties:

Sharona zei

Ik heb alles al! :P
Moet alleen wiskundeschriften nog halen.

Sarah zei

wauw moooie blondagenda!

Sophia zei

Leuke spulletjes zeg! & ik heb dezelfde agenda hihi :]

Maika zei

mooie spullen!! ik moet ook nog een agenda

Kelly zei

Hey meis,

Nog bedankt voor je reactie op 'n site!! En wat een onwijs leuke schriften en karfpapier zeg! Links met dat gezichtje erop.. daar heb ik een agenda van!! ^.^

Yvet zei

leuke schriftjes!
ik ben eerlijk gezegd heel slecht voorbereid
ik moet nog een grafische rekenmachine halen, schriften, kaftpapier oh oh oh! naja ik heb iig een agenda hahah! xoxo

Angélique zei

Leuke spullen! Ja ik heb ook alles al ^^

Christel zei

Haha ik heb precies hetzelfde etuitje! Van de hema :) leuke spullen verder !

Anoniem zei

Ook ik heb deze etui, heel leuk!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers