10 september 2010

Boozyshop bestelling 1 binnengekomen


Yay! Mijn bestelling op Boozyshop.nl is binnengekomen! Gisterochtend, voordat ik naar school ging, zag ik op de tafel een pakketje staan voor mij. Mijn vader had het pakketje meegenomen uit ons nieuwe huis, daar stuur ik namelijk al mijn bestellingen heen. Ik had in de ochtend niet zoveel tijd omdat ik naar school moest dus had ik het pakketje snel open gemaakt en gekeken wat erin zat. Dit was dus mijn bestelling nummer 1. Een Konad-stempelset, een imageplate M71 en NYX Round Lipstick in Orange Soda 588. Ik heb nog een andere bestelling (nummer 2) en dat zijn 3 lakjes van Diamond Cosmetics. Maar die moet nog binnenkomen! Ik denk dat ie vandaag of morgen wordt bezorgd. Nu kan ik ook leuke nail-art dingetjes bedenken voor op mijn nagels en dan deel ik het natuurlijk met jullie! En over de lipstick van NYX komt nog een review. Ik heb hem nog niet getest maar hij ziet er nu al heel mooi uit! En de verzendkosten waren maar €1,99. Als je foto's wilt zien van de lipstick, klik op 'Lees Verder'.


7 reacties:

Esther zei

Superleuk!!

Sharona zei

Leuk! Die lipstick lijkt me mooi

Royalwedges zei

Whoa die lipstick, pretty !

Royalwedges zei

Oeh lekker ! Plaats je foto's :) ?

Angélique zei

Ziet er leuk uit

High On High Heels zei

Waauw die lippenstift ziet er mooi uit!

Daniëlle zei

Hoeveel kosten die image plates dingen? Want de verzendkosten zijn inderdaad niet duur bij de boozyshop. En lukt het stempelen ook met gewonen nagellak of heb je echt konad nagellak nodig?

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers