1 september 2010

Catrice Just MarriedCatrice Just Married is een mooie zachtroze kleur, perfect voor als je even geen opvallend kleurtje op je nagels wilt maar toch verzorgd uit wilt laten zien. Als je heel goed kijken en je nagels in het licht houdt, zie je dat er ook parelmoer kleurig shimmer in zit. Net als alle Catrice lakjes lakt deze ook heel erg fijn, vanwege de grote van het kwastje. Ze drogen lekker snel op en de textuur van de lak is heel fijn. Wel heb ik bij deze kleur drie lagen nodig voor een goede dekking maar dat heb je wel vaker met lichte kleurtjes. En hij blijft er bij mij twee weken erop zitten zonder dat het gaat chippen dus dat is een pluspunt! Hij kost €2,49 en is te koop bij de Kruidvat.

13 reacties:

Birgit zei

Oooh mooie kleur! (:

Anoniem zei

Een mooie kleur! Staat op mijn verlanglijstje. 2 weken is trouwens erg lang, bij mij lukt dat niet. Gebruik jij nog een speciale topcoat?

Leila zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Leila zei

Wow 2 weken zonder te chippen :o. DAt krijg ik echt niet voor elkaar hoor haha!
Mooi kleurtje :)

Sharona zei

Mooi kleurtje!

Royalwedges zei

Whoa die is beautifull ! &thankyou ♥ !

THEFASHIONLUNCH zei

die kleur is erg prachtig!
stomme vraag maar heb jij een tip om je nagellak er mooi op te brengen, haha
xoxo

Mirre zei

echt een van mijn lievelingskleurtjes van catrice!

Angélique zei

Hele mooie kleur!

Hetty zei

Ik heb deze ook maar ik vind dat hij niet zo goed lakt, hij dekt niet echt, hij lijkt zo waterig en ik krijg allemaal van die strepen. Kan natuurlijk ook aan mij liggen maar met andere lakjes heb ik het niet :). Of is dat na een paar lagen niet meer zo?

Maika zei

1 laag is lelijk meerder is mooier vind ik. he cindy ik ben nog steeds vergeten om just married er af te halen van mijn duim.. wat ik vandaag eigenlijk zou doen maar nu er geen zin meer in heb. en catrice heeft een grote dop, too big for me! :( .x

Petra zei

Mooie kleur, oogt heel verzorgt!!

Silke zei

Leuke blog heb jij, ik volg je!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers