13 september 2010

Diamond Cosmetics: Concrete Jungle


Sinds kort ben ik helemaal into nagellakjes! En ik zag op verschillende beauty blogs het merk 'Diamond Cosmetics' voorbij komen. Na wat gegoogled te hebben blijkt dus dat je de nagellakjes van Diamond Cosmetics gewoon kan  kopen op boozyshop.nl! Natuurlijk ging ik op die webshop een paar lakjes bestellen om ze te testen. Vrijdagochtend lag er een pakketje op mijn laptop (doet mijn vader altijd als er een bestelling van mij binnen is gekomen), dus dit is bestelling 2. Één van de 3 tinten nagellak dat ik heb besteld was 'Concrete Jungle', een grijsblauw creamy kleurtje zonder glittertjes.


Ik zag dat best wel veel mensen dit lakje hadden besteld, dus moest ik hem ook uitproberen. En het eerst wat me op viel was dat het echt een bijzonder en een uniek kleurtje was. Het is een grijs wat neigt naar blauw (of andersom..). Er zitten geen glittertjes en ook geen shimmer erin. Het substantie van het lakje is niet te dik en ook niet te dun, precies goed. Van mij mag het kwastje wel iets breder, want dat vind ik zelf fijner lakken. Maar een dun kwastje is weer handig als je de zijkant van je nagels moet lakken, zonder dat het op je huid zit. Hij droogt lekker snel op, zelfs na twee laagjes. Waardoor je minder snel deukjes of krasjes krijgt op je nagels, wat ik heel vaak heb met nagellak.. Nu ik vaker nagellak gebruik, merk ik dat het nagellakje pas begint te chippen na 10 dagen. Dus ik denk dat het verschillend is bij iedereen. Maar het is kwalitatief een goed product! Alle lakjes van Diamond Cosmetics kost €3,56 bij de Boozyshop. En ze hebben daar meer dan 100 verschillende tinten, dus ik zou zeker een kijkje nemen!


Ik moet mijn nagelriemen maar beter verzorgen want ze zijn helemaal uitgedroogd..

4 reacties:

Sharona zei

Lijkt me een mooie kleur!

Lauraaa, zei

wooow moooi! :D:D

Angélique zei

Mooi, wanneer het nog in het flesje zit zou je niet zeggen dat het zo'n mooie kleur is

Kelly zei

Dit is echt mijn kleurtje! Zo mooi :)

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers