28 september 2010

Diamond Cosmetics: Party Hearty


Ik was laatst op internet aan het zoeken voor een mooi en opvallend lakje. En destijds besloot ik ook om een keer bij de boozyshop te bestellen. Daardoor kwam ik in aanraking met Diamond Cosmetics, een merk dat nagellak verkoopt. Toen ik de lijst zag, met welke lakjes er waren, kon ik echt niet kiezen. Het waren er zo veel (meer dan 100)! Uiteindelijk besloot ik dus om ook 'Party Hearty' in mijn winkelmandje te doen. Ik vind de namen die Diamond Cosmentics geeft aan lakjes echt super leuk! 'Party Hearty' is een licht roze metallic kleur met echt mega veel glittertjes erin!Er zit echt heel veel nagellak in een potje. En het is helemaal gevuld tot net onder het draai-geval, wat je bij sommige lakjes niet hebt. Ik vind sowieso de verpakking er leuk uit zien. Het moet namelijk niet te 'cheap' ogen. En echt WOW! toen ik het lakje voor het eerst op mijn nagels deed. Het is zeker een opvallend kleurtje. Ik zou hem niet dragen voor gewone schooldagen maar meer voor een feest. Maar ik vind het wel een bijzonder en uniek lakje. De subsantie is lekker dik waardoor je na één laagje een goede dekking hebt. En het lakt ook heel goed, ook al is het kwastje niet heel breed/groot. Wat ik zeg in elke nagellak post, bij mij begint het chippen pas na anderhalve week. Dus bij iedereen is het anders, maar kwalitatief is het een goed product! Het enige nadeel is dat je na het af halen van het lakje, er nog glittertjes op je nagels zitten wat heel moeilijk los komt. Ik zou hem niet aanschaffen als je niet van glittertjes/metallic houdt. En als je daar wel van houdt.. Zeker een product voor jou! En de prijs is zeker iets waar je blij van wordt, want je kan hem in huis hebben voor €2,50. Te koop bij boozyshop.nl. Op hand foto's komen nog, want mijn nagelriemen zijn nu niet op zijn best.. I'm very sorry!

6 reacties:

Angélique zei

Leuke kleur!

Fashioncrime zei

Mooi kleurtje!

Sharona zei

Pretty!

Royalwedges zei

Mooi ö !

Vintagirie zei

Ik ben benieuwd hoe dit op je nagels staat!

sngthanh- zei

echt een leuk kleurtje!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers