26 september 2010

Essence Multi Dimension Nail Polish: 'Most Wanted' en 'Trendsetter'


Meestal koop ik niet vaak Essence producten maar laatst was ik in de Kruidvat op zoek naar leuke Gosh artikelen, toen zag ik dat Essence een paar nieuwe lakjes in hun collectie hadden. De potjes waren ook wat groter dan normaal en het waren niet van die knalkleurtjes. Dus nam ik een blauw/groenige kleur en een bruine kleur mee. Wat me ook op viel, waren de namen! De blauw/groenige kleur heet 'Trendsetter' en de bruine kleur heet 'Most Wanted'. Op een één of andere manier, doen ze mij een beetje denken aan Catrice lakjes. Maar of ze ook zo fijn lakken? Lees even verder :-)


Ze lakken iets minder fijn dan Catrice lakjes. De subsantie is niet heel dik maar je hebt maar één laagje nodig voor een goede dekking. Ik vind, als je de kleur op je nagels hebt, dat het veel lijkt op wat er in het potje zit. Dus de kleuren zijn echt hetzelfde. Dat vind ik heel fijn, want je wilt niet thuis komen met een lakje dat er heel anders uit ziet als je het op je nagels hebt. Het kwastje is gewoon normaal, hij is niet breder gemaakt e.d. Na anderhalve week begint het pas te chippen. Ik denk dat het bij elke nagel anders is, want mijn nagels zijn redelijk sterk en misschien blijven de kleurtjes langer op je nagels zitten.. (maar dat weet ik niet zeker). Verder vallen ze mij op dat de potjes groter zijn dan de normale Essence lakjes. Verder vind ik het twee hele mooie kleurtjes! Zeker lakjes om in je nagellak-stash te hebben. Je kan deze twee lakjes kopen in de Kruidvat voor €2,49.Met flits

10 reacties:

Floor / Marjolein zei

Ik vind de nieuwe Multi Dimensions juist heel fijn lakken! Of gewoon beter dan de vorige lijn, dat kan ook ;P

Fashioncrime zei

Hmm ik blijf trouw aan catrice haha, die zien er het best uit! ♥

Anoniem zei

Over die lichtbruine kleur heb ik ook getwijfeld, ben dus benieuwd om die eens op je nagels te zien.

Nikita zei

Nice blog!

xx. http://livingafashionablelife.blogspot.com

Petra zei

Oh, mooie kleurtjes!! Benieuwd om ze aan te zien, maar ga er zeker toch eens naar kijken in de winkel!

Angélique zei

Mooie kleuren!

Denise zei

Ik heb die eerste ook! Ze zijn echt leuk.

sammy zei

catrice en essence komen volgens mij gewoon uit de zelfde fabriek alleen is catrice wat meer voor de volwassere vrouwen en essence voor de jonge meiden bedoelt..
ik ga binnenkort ook maar weer even kijken bij de kruidvat voor leuke nagellakjes

Sylvia zei

Leuke lakjes!

Evi zei

Ik vind Catrice en Essence eigenlijk beide niet zo super! Zelf vind ik Barry M heel fijn lakken en ze hebben geweldige kleurtjes.

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers