4 september 2010

Glamour 5 jaar!


Het tijdschrift Glamour bestaat 5 jaar en daarom vieren ze het met een dubbel dikke uitgave met wel 500 bladzijdes! Gevuld met heel veel shoots van bekende mensen, trends van dit moment, kortingen bij winkels en nog veel meer. Onder de kortingen valt bijvoorbeeld het jaarlijkse 'National Glamour Day', waar je op vertoon van de Glamour 20% korting krijgt bij de deelnemende winkel en er zijn 1025 (!!) winkels die mee doen. Dit jaar doen er 31 verschillende merken mee in Nederland én België! Onder andere: Vila, Levi's, New Look en Pieces. En dit jaar valt het op zaterdag 2 oktober. En je krijg bij dit nummer een notebook met een mascara van Chanel cadeau! Zeker niet vergeten om het blad te kopen! Hij kost €3,95. Klik op 'Lees Verder' voor meer foto's en een link van welke winkels hier aan deelnemen!

Dit nummer was niet te koop bij mijn dichtbijzijnde supermarkt of het was uitverkocht maar ik denk dat je hem beter bij de boekhandel kan halen. Heb ik ook gedaan! En hij is echt heel dik haha. Als je wilt weten welke merken er nog meer mee doen, klik hier voor de link: Winkels 'National Glamour Day'13 reacties:

Sharona zei

Zo leuk! Maar die mascara is denk wel een mini?

Bella Donna zei

ik dacht echt: shit waar is die mascara in godsnaam hahahah

FLOOR zei

wauw, wat heb jij mooi haar!

denise zei

hij is tof he,
ik heb m ook!
liefs,
denise

Anoniem zei

Leuk, die ga ik ook halen, bedankt voor de tip!

Vere zei

ik ga hem zeker halen!
XXXX

Loeder zei

Erg leuk idd, kreeg em gelukkig door de brievenbus :)

annierama zei

WOw, I´ve thought that glamour is much older!
nice blog!

Petra zei

Hey, dus de korting is ook verkrijgbaar in Belgische winkels?
IK heb hier alsinds al gelezen dat in de belgische glamour geen chanel mascara zit :s
Morgen ga ik normaal boodschappen doen in Nederland, dus hopelijk hebben ze hem daar nog binnen... Ik ga er zeker voor kijken!!

Leila zei

Ik heb hem ook!

Elise zei

Wauuw leuk zeg!!
Ik vind je blog heel leuk & ik volg je ;)

Liefs,
fleurille.blogspot.com

sngthanh- zei

ahh, die nieuwe glamour is zo fijn he. < 3

jamie zei

mooi haar heb jij!
ik had de glamour ook gekocht maar ik heb m nog steeds niet gelezen.
ik was ook echt heel blij met die mascara maar hij is oppeens heel klonterig... echt raar

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers