8 september 2010

GOSH Velvet Touch Foundation Primer


Deze primer heb ik gekocht tijdens de 1+1 actie bij de Kruidvat. Ik zocht al een tijdje naar een primer maar ik kon er nergens een vinden waar geen parfum in zat of iets dergelijks. Bij de Hema had je er eentje maar die stonk heel erg. L'Oreal Studio Secret verkoopt er ook eentje, maar die vond ik iets te prijzig om het zomaar mee te nemen. Sinds de Kruidvat bij ons in de stad is verbouwd, is het merk GOSH erbij gekomen en zag ik deze gezichtsprimer staan. Ik twijfelde of ik het toen wel mee moest nemen en toen er zo'n actie was, heb ik hem gelijk meegenomen!


Voor de mensen die niet precies weten wat een primer is, leg ik het wel even uit. Een gezichtsprimer of elk ander primer heb je in verschillende varianten, zoals een creme, gel of poeder. Je brengt het aan nadat je je gezicht hebt ingesmeerd met dagcreme/moisturizer. Een primer zorgt ervoor dat je make-up langer en mooi op zijn plaats blijft zitten. Ik heb nog nooit een basis voor mijn make-up gebruikt. Dus dit is mijn eerste gezichtsprimer! Mijn eerste indruk was dat ie een mooie verpakking heeft, gewoon een doorzichtig matte fles met een zwart pompje. Wat erin zit is een gel-achtige substantie en het ruikt nergens naar, wat ik wel fijn vind. Je hebt niet veel nodig, één keer op het pompje drukken is genoeg. Het maakt je gezicht heel zacht en helemaal niet vettig. Mijn make-up bleef de hele dag op zijn plek zitten dus hij doet gewoon wat ie moet doen! Ik ben er echt heel tevreden over en het is een echte aanrader. Het enige minpuntje is dat er niet zoveel in zit maar ik denk dat dat bij elke primer is. Hij kost €15,99 maar is regelmatig terug te vinden in de uitverkoopbakjes voor 2 of 3 euro!

5 reacties:

Esther zei

Dankje! deze gezichtsprimer lijkt me echt heel erg fijn ;)

Sharona zei

Lijkt me wel fijn!
Ik heb trouwens mijn droogshampoo bij de DA gekocht, maar ik denk dat je hem ook wel bij de Etos etc kan kopen.

Maika zei

Leuk! :D

Angélique zei

Ik ben benieuwd, ben ook op zoek naar zoiets!

Joni zei

Ik heb vandaag precies dezelfde gekocht, hier was het 2+1 gratis actie :)
Heb 'm nog niet getest, ben erg benieuwd!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers