7 september 2010

Les Khakis de Chanel


Chanel lanceert dit najaar een nieuwe collectie herfst nagellakjes. De collectie heet 'Les Khakis de Chanel', en er is keuze tussen 3 verschillende tinten: 247 Khaki Brun, 257 Khaki Rose en 267 Khaki Vert. Het zijn hele mooie, veilige en basis kleuren en passen goed bij de najaarsmode. Waarschijnlijk worden dit dé kleuren voor de herfst en het zou niet lang duren voordat budget merken zoals Catrice en Essence ook een dupe van deze kleuren hebben. Pieces 'It's a Camouflage' lijkt best veel op 'Khaki Vert'. Mijn favoriet is zeker 'Khaki Rose', een mooie oud-roze/modder-achtig kleurtje dus als ik die zou kunnen bemachtigen.. Dan zou ik heel blij zijn! Jammer genoeg zijn deze lakjes alleen te koop in de Chanel winkels. De nagellakjes zijn beperkt dus je moet er wel snel bij zijn. Vandaag (7 september) wordt ie gelanceert tijdens de Vogue Fashion Night in de Parijse boetiek. Daarna zal deze lakjes ook verkrijgbaar zijn in de Chanel boetieks. Ze zullen rond de 20 á 25 euro gaan kosten.

10 reacties:

Evi zei

Mooie kleurtjes! De middelste en rechtse wil ik zeker bemachtigen!

Sharona zei

Ik zou ze zo allemaal willen kopen! Maar ze zijn zo duur :(

sngthanh- zei

wauw, mooi. < 3 hmm, ik wil ze haah!

Royalwedges zei

Wat een prachtige kleuren :) ! Die rechtste, ik ga zeker zoeken voor een dupe :) ..

Esther zei

Hele moooie kleurtjes!! wil ze alle drie, maar wacht indd maar op de nieuwe nagellakjes van catrice! Zijn ook altijd mooi :)

xoxo

Vere zei

mooie kleurtjes! ik wil ze allemaal hebben hihih
XXX

Anoniem zei

ik ga wachten op de dupe :)

Anoniem zei

Roze! Om eerlijk te zijn spreken ze op het eerste zicht niet echt aan, maar ik heb het vermoeden dat ze er fantastisch zullen uitzien eens ze gedragen worden....

Maika zei

Die roze is mooi en die bruine!

Anoniem zei

Ik vind deze kleuren zo ontzettend mooi!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers