2 september 2010

L'Oreal Glam Bronze Duo 302


Het is alweer mijn tweede doosje van L'Oreal Glam Bronze. De eerste was '301 Blonde' en nu heb ik '302 Brunette'. Ik vond de Blonde versie echt een hele mooie kleuren hebben, daarom heb ik hem zo vaak gebruikt totdat je het bodempje zag en toen begon alles te breken en het dekseltje was gebroken omdat ik het om de grond had laten vallen.. Dus besloot ik om een nieuwe bronzer-en-blush-in-één te kopen. En toen koos ik '302 Brunette'. Een donkere versie dan de 'Blonde', maar dat is ook logisch..De kleur van de blush is peachy-kleurig, wat ik dus heel mooi vind! En de kleur van de bronzer is gewoon bruin. Ik vind het alleen een beetje jammer dat er zoveel shimmer erin zit.. Anders zou ie perfect zijn geweest! Daarom moet je oppassen dat je niet teveel op doet. Als je het bodempje omhoog haalt zie je een spiegeltje en een kwastje. Ik wist dat eerst niet totdat die vorige op de grond viel en het kwastje er opeens ook uitviel. Nou, het kwastje is niet het allerbeste wat ik ooit hebt gebruikt.. Maar dat heb je vaak met beauty producten waar je iets bij krijgt zoals een smudge kwastje. En het spiegeltje is wel handig! De verpakking ziet er heel leuk uit. Maar ik vind, als ik heel eerlijk ben, de Blonde versie beter bij mij passen. Omdat deze toch wat te donker is.. Hij kost €11,99 en is in elke drogisterij te koop.


4 reacties:

Sharona zei

Heel mooi!

Leila zei

Wauw, mooie bronzer!

Petra zei

Mooi kleurtje!!

Esther zei

mooi!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers