16 september 2010

NYX Mega Shine Lip Gloss: Smokey Look, Taupe


Ik heb veel gehoord van NYX lipgloss' dus besloot ik deze ook bij mijn bestelling van npb te doen. Ze zijn er in zoveel verschillende tinten dat je ze het liefst allemaal wilt mee nemen. Na een paar swatches gezien te hebben, koos ik voor 159 Smokey Look en 142 Taupe. Want ik zocht een koraal kleurige en een nude kleurige lipgloss. Ik ben echt heel blij dat ik ze heb besteld want er komen vast meer bij in mijn lipgloss-collectie.


Het eerste wat me opviel was de bovenkant van het (applicator)-dopje. Daar zat een heel schattig strikje erop. Het is een heel simpel verpakkingtje (dat bedoel ik dan positief!), de letters en dop zijn zwart en verder kan je de kleur van de lipgloss heel goed zien. Het applicatortje loopt schuin naar beneden dus is het makkelijk om aan te brengen. En het mondje van het flesje is goed in elkaar gezet want er zit geen lipgloss op het steeltje/stokje van je applicator. Ik vind het zonde als er te veel lipgloss op je applicator(stokje) en als je dan overbodige lipgloss probeert terug te stoppen in je lipglossflesje het een kliederboel wordt!

Het subsantie van 't glossje is lekker dik maar toch makkelijk om uit te smeren. Er zit ook shimmer erin, maar dat zie je niet meer als je het op hebt gebracht. Ik vind het zelf erg fijn als een lipgloss geen glittertjes of shimmer bevat, anders vind ik het al snel té worden en het past dan niet meer bij mijn make-up. Je ziet de kleur heel goed als je het aan hebt gebracht op je lippen. Ik vind het wel lekker zitten, want het is niet plakkerig. En het gaat niet weg na een slokje water, wél als je iets hebt gegeten maar dat heb je wel vaker met lipgloss. Voor deze lipgloss betaal je $3,75 dollar, omgerekent zo'n €2,92. En je kan hem bestellen op nonpareilboutique.com en op boozyshop.nl. Op boozyshop kost het €4,99.

8 reacties:

Sharona zei

Mooie kleurtjes!
Ik heb de nagellak gekocht bij de Douglas in Hoorn! Als het goed is hebben ze die nogsteeds

Sharona zei

Ik heb hem wel al een tijdje geleden gekocht..
Maar hij staat wel bij de verkooppunten.
Anders moet je het ff vragen als je er bent!

Daniëlle zei

Die strikjes zijn een lief detail =D

Angélique zei

Ziet er goed uit

Mariel zei

Moooi!!

Royalwedges zei

Ah wat zijn de dopjes cute hahaha !

fruitcoctail zei

ziet er supermooi uit!

Lara zei

waaauuw! prachtige kleurtjes! ik had zelf ook een lipgloss van NYX besteld alleen was ik beetje teleurgesteld achteraf in de kleur

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers