30 september 2010

NYX Round Lipstick: ''Strawberry Milk'', ''Circe'', ''Pumpkin Pie''


Laatst bestelde ik mijn eerste NYX lipstick. Ik was daar zo tevreden mee en zeker qua prijs-kwaliteit verhouding. Daarom beslott ik om mijn NYX lipstick stash uit te breiden en een paar nieuwe lipsticks te bestellen. Ik wist van te voren al welke kleuren ik wou, zodat ik niet hoef te zoeken in het lijstje met de beschikbare kleuren (en dat zijn er veel). Mijn oog viel dus op 'Strawberry Milk', een licht roze/barbie-achtige kleur, 'Circe', een donker nude kleur en 'Pumpkin Pie', een donker peachy kleur. Ze zijn allemaal lekker creamy en smeren dus goed uit op je lippen. Ook zitten er geen shimmer of glittertjes erin, wat ik heel fijn vind!De lipsticks hebben een mooie en niet-te-goedkoop-ogende verpakking. Gewoon, lekker simpel, zwart met witte letters. En op de bovenkant van de het dopje staat op welk kleurtje het is. Heel ahndig te herkennen als je een kleurtje zoekt. De substantie van de lipsticks zijn heel romig en er komt lekker veel kleur van af. Er zitten verder geen glitters of shimmer in. Bij mij overleeft het kleurtje op mijn lippen een lunch wel. Maar ik zou er dan geen lipgloss er over heen doen want dan gaat de kleur sneller van je lippen af. Je kan ook van te voren een lipbase op doen, zodat ie langer erop zit.

Voor €2,49 heb je ze al in huis. En dat is toch niks vergeleken met de lipsticks in de drogisterijen? En je hebt ook nog is zoveel keuze. Je kan de NYX Round lipsticks bestellen op boozyshop.nl of op nonpareilboutique.com

9 reacties:

Sharona zei

Die wil ik ook! Haha

Mayke zei

pumpkin pie lijkt me supermooi!

Floor / Marjolein zei

Woewowe, supervet! Jammer dat er geen swatches ´on lip´ bij zitten, hihi.

Angélique zei

Mooi!

Royalwedges zei

Stawberry milk is een geweldig kleurtje 8D ! Ik heb er ook 4 gekregen, paris is ook mooi n_n.

Perfectly Unordinary zei

Mooie kleurtjes! Pumpkin Pie is mijn favoriet uit deze drie!

Anoniem zei

Ziet er allemaal erg mooi uit, zeker pumpkin pie! :)

Tatjana zei

Ik heb ze ook alle 3 haha!
Vind de NYX lipsticks erg prettig.

Denise zei

Mooie kleuren

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers