11 september 2010

QUICK UPDATE!

Hellooo! Dit weekend zit ik midden in een verhuizing en al mijn geplande artikelen hebben nog geen foto's dus heeft het niet zoveel zin om ze te posten. Als het goed is, heb ik maandag weer internet maar ik weet niet zeker. Ik hoop sneller natuurlijk! En anders is dit een soort van tot-gauw-berichtje. Je kan me gewoon volgen via twitter, als je wilt weten wat ik aan het doen ben. Ik wens iedereen een fijn weekend en geniet van het zonnetje! ;-)

4 reacties:

Sharona zei

Succes met verhuizen!

Esther zei

Succes met verhuizen en tot gauw!

Eva zei

succes met de verhuizing!

Kelly zei

Ik heb je toegvoegd!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers