9 september 2010

Review: Bourjois Beige Glamour 05


Dit nagellakje heb ik al heel lang, denk iets van 2 jaar. Toen ik een review over wou schrijven en foto's wou maken, kreeg ik hem niet eens meer open! Ik heb hem al zo lang niet meer gebruikt of opengemaakt, terwijl het eigenlijk een mooi kleurtje is. Het is een Bourjois lakje in de kleur Beige Glamour en het is nummer 05. Een mooie oud-roze/lever-achtige kleur!


Over het algemeen ben ik wel tevreden over alle Bourjois lakjes. Ze hebben allemaal een grote kwast waardoor je heel makkelijk en gelijkmatig kan lakken. En er zit precies genoeg op het kwastje voor één nagel, dus hoef je niet steeds erin te dippen. Anders krijg je weer het probleem dat je nagellak alweer voor de helft opdroogt. Ik vind dat je ook een mooi resultaat krijgt met 1 laagje, als je een lichtere kleur wilt. Het droogt wel lekker snel op en er zit best wel veel in voor een nagellak. Op de foto heb ik 2 vingers gelakt met 2 laagjes en 2 vingers met 1 laagje. Ik denk wel dat het kan zien. Wat ik dus al zei, het is een hele mooie oud-roze/lever-achtige kleur zónder shimmer, dus een lekker creamy lakje. Ik vind het ook een mooi lakje voor in de herfst. Het chippen begint pas na anderhalve week. Het is zeker een aanrader! Ik weet niet of je deze bij elke drogisterij kan kopen want bij mij in de stad hebben ze hem niet te koop. Want ik heb hem gekocht in de DA in Alkmaar. Het lakje kost €8,50.Ik kan geen duidelijke foto maken in huis omdat het licht niet goed was. Maar hier kan je het een beetje zien.

8 reacties:

Lauraaa, zei

hahaha, grappig dat je hem niet meer open kreeg. x)
maar idd een mooi kleurtje!

Hetty zei

Erg leuke kleur!

Esther zei

Mooie kleur!

Marjolein zei

Mooi kleurtje!

Sharona zei

Super mooi!

Aquilance zei

Leuk kleurtje ^^

Ilse zei

mooooi!

Vera zei

Heel mooi kleurtje, kan bijna overal bij. Ik heb zo'n kleur van Koh

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers