10 oktober 2010

Review: GOSH Lipgloss 004


Dit is mijn eerste lipgloss-je van GOSH. Ik had vroeger (zo'n 3 jaar geleden) echt een hele mooie kleur lipgloss, licht roze zonder glitters/shimmer. Maar ik ben hem kwijt geraakt en sindsdien zocht ik naar een soort gelijke. Toen ze de Kruidvat in mijn stad omgebouwd hebben, is dus de GOSH erbij gekomen. En daarom heb ik tijdens de 1+1 actie een lipglossje meegenomen dat ik al een tijdje op het oog had. Nu is het zover, een review ligt klaar voor jullie!


Het glossje zit in een mooie verpakking. Hij is vrij heel simpel, wat ik fijn vind. De substantie is best wel dik maar als je het smeert op je lippen is het minder. De kleur komt niet goed over op je lippen, vind ik. Het lijkt net op een transparante lipgloss. Wel heel handig om over je lipstick te doen! Het plakt niet als je hem op hebt, maar wel als je het eraf haalt. Dan blijft er een plakkerig laagje over op je lippen.. Dat is het enige minpuntje! Want hij smeert wel lekker. En het applicatortje is niet zo bijzonder, het is net als ieder ander lipgloss applicatortje. De lipgloss overleeft een lunch wel maar daarna moet je het weer opnieuw opsmeren. Verder ben ik wel tevreden over deze lipgloss. Want hij is niet zo heel duur en lekker klein waardoor je hem in je etui kan doen. De GOSH lipgloss kost €8,99. Je kunt hem kopen in de Kruidvat (niet alle Kruidvat filialen).


GOSH Lipgloss 004

7 reacties:

Sharona zei

Mooie kleur!

Floor / Marjolein zei

Oh, volgens mij is dit een heel mooi nude kleurtje!

Fashioncrime zei

Ziet er wel mooi uit die lipgloss! (:

Hetty zei

Die heb ik ook, ben er erg tevreden over!

Anoniem zei

Hoe ziet hij eruit op je lippen?

Cindy zei

@Anoniem Op de laatste foto zie je hoe de kleur eruit ziet op mijn lippen. Ik doe het maar zo want al mijn on-lip foto's mislukken door de flits met schaduw.. Sorry

Tatjana zei

Lijkt me ook een hele mooie nude kleur!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers