12 september 2010

Review: Paris Memories 260


Paris Memories is een merk dat beauty spulletjes verkoopt. Ik heb nog nooit eerder van dit merkje gehoord. Maar ik zag hem bij de Douglas voor maar €1,- dus nam ik het mee om het te testen. Ik weet niet wat de originele prijs was want ik kocht het op lappendag. Dat is een dag waarop mensen hun (oude)collectie verkopen voor een lage prijs in mijn stad. Het is altijd op de laatste dag van de kermis! Dus alweer een paar weken terug. Ik dacht eerst dat het niet zo'n goeie nagellak was en niet goed dekt maar niks is minder waar..


Wat een kwaliteit! Dekt al na eentje laagje, ook als je geen prof bent in nagellakken net als ik. Ik kan namelijk niet mijn rechter nagels lakken, maar ik denk dat meer mensen hier last van hebben? Of andersom kan natuurlijk ook! De kleur is lila, een iets donkere kleur dan Light as Air van China Glaze maar echt een mooie kleur. Verder droogt hij redelijk snel op en chipt pas na een weekje. Alleen het kwastje mocht van mij wel wat breder zijn.Verder zou ik het iedereen aanraden, en zeker omdat het heel goedkoop is! Ik heb net snel even gegoogeld hoeveel hij kost en hij kost iets van €1,30 bij de Douglas of Dirx.

De foto's zijn een beetje wazig/onscherp geworden omdat ik de foto's in de avond heb gemaakt.

8 reacties:

Sharona zei

Heel mooi kleurtje!
Ik kende het merk al wel ;)

Ambypure zei

Erg mooie kleur!

Angélique zei

Ziet er heel goed uit!

Esther zei

Mooie kleur!

lovelysecret zei

die kleur is echt mooi!
ik ga hem misschien ook wel kopen haha

Petra zei

Heel mooi kleurtje!! Ken he tmerk ook niet, wat een koopje!!

Kelly zei

Ook weer een kleur voor mij hihi! Hou van pastel.

Je hebt mooie nagels ;)

Rose goes bloggin'! zei

ooh wat een tof kleurtje ;p
en voor die prijs!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers