6 september 2010

Tag: 10 things

Laatst werd ik getagd door Royalwedges, dus moest ik dit even overnemen. Dit is eigenlijk mijn eerste tag-dingetje dus dat is wel leuk! Als iemand mij wilt taggen, schrijf het even in een comment. En in deze tag moet ik 10 dingen schrijven wat ik leuk vind, niet zo moeilijk haha. Ik moet ook nog 10 andere mensen taggen, dus ik tag Sharona, Lotte V., Leila, Mirre, Lotte T., Ann en Lotje en Rachelle. Ik kom niet verder dan 7 op dit moment, dus als je hem wilt overnemen moet je het doen! Eigenlijk tag ik wel gewoon iedereen :-).

De regeltjes:
 •  Zet in een post wie je getagt heeft
 • Tag 10 andere mensen en laat het hun weten door middel van een comment
 • Schrijf 10 dingen op dat je leuk vind
10 things:
 • Bloggen
 • Koken
 • Shoppen
 • Beauty
 • Blackberry
 • Terrassen
 • Afspreken met vrienden
 • Zomer
 • Latte Macchiato
 • Films

4 reacties:

Maika zei

Leuk :D

Sharona zei

Thank you!

Rachelle. zei

thankjoeee!

Royalwedges zei

Blackberry 8D !

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers