25 september 2010

Werkweek en een shoplog(je)


I'M BACK! De afgelopen woensdag, donderdag en vrijdag ging ik op werkweek. We zaten in een groot huis in Epen (Zuid-Limburg) met onze klas en gingen allemaal hele leuke dingen doen! Zoals kanoën, snowboarden/skiën in Snowworld, zwemmen en naar Aken (Duitsland). We hadden trouwens echt geluk dat het weer mee zat, want het werd zo'n 24/25 graden in Limburg! Oké, even terug naar het kanoën. We moesten 11 km roeien en onze kano was lek dus moesten we terug om een nieuwe kano te halen. Het was zo warm en na een tijdje hadden we geen zin meer dus gingen we lekker zonnen en de stroming bracht ons verder. Donderdag gingen we met de bus naar Snowworld om lessen snowboarden en skiën te volgen. Oh, en tuben (met een band naar beneden glijden). Het was echt heel leuk om te doen en dan bedoel ik vooral snowboarden!

Rond 19.00 uur reden we met de bus van Snowworld verder naar Mosaqua, een zwembad in Gulpen. Toen we daar aan kwamen bleek dat het zwembad dicht was.. Dus gingen we vrijdag i.p.v jeu de boules, zwemmen. En het laatste vond ik echt super natuurlijk, shoppen! We moesten eerst wel een paar opdrachten maken maar zijn na 3 vragen gestopt om even de Adalbertstraße te bekennen. Ik had van te voren op gezocht welke winkels er waren dus wist ik wel waar ik naar op zoek was. We liepen in het begin langs de Zara, want er was een weerspiegeling op het bordje waar Zara op stond.. Ik heb daar niks gekocht maar wel bij de H&M en New Yorker. Opeens kwam ik allemaal winkeltjes met spullen tegen wat in Nederland moeilijk verkrijgbaar is. Zoals het merk Benefit, O.P.I (maar dan ook echt ALLE kleuren), MAC, Yves Rocher en ze waren allemaal te koop in de Douglas. Maar ik kon niks kopen omdat we toen terug moesten naar de Dom voor de rondleiding die we waren vergeten.. Dus moesten we de volgende dag de wc's schoonmaken. En dat was dus mijn mini verslagje van werkweek 4 havo! Er zijn zoveel dat ik niet heb verteld want anders ben ik na 100 artikeltjes nog niet klaar!


Ik heb net verteld dat ik iets heb gekocht bij de H&M en New Yorker dus daarom wil ik het jullie laten zien. Bij de H&M heb ik een heel schattig licht oudroze topje met ruches, een khaki-kleurige sjaal en haar klipjes gekocht. En bij de New Yorker heb ik een leuk zwart vestje gekocht met 2 knoopjes en ruches dat loopt van de kraag naar het eind. Verder heb ik niks meer gekocht want we hadden geen tijd meer. Aan de ene kant ben ik wel blij omdat ik nu helemaal los kan gaan in Amsterdam volgende week want ik ben er net achtergekomen dat 2 oktober de laatste dag is van de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf. Dus beter kan toch niet?

6 reacties:

catwalk criminal zei

leuke vestjes ♥

Anoniem zei

Je hebt nu bij MOOI ( winkel bij de Huesmolen, naast de DA, het is een nieuwe winkel ) ook OPI lakjes, bijna alle kleuren, ik was er laatst en zag ze staan, had helaas geen geld bij me.

Shelley zei

Wat een leuke kleding heb je gekocht!

Evy Hendriks. zei

In welke stad lag die douglas : )?

Rose goes bloggin'! zei

leuk topje! =)

Kim zei

Leuk joh:)

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers