19 september 2010

Wishlist: H&M


Gister zag ik in de webshop van H&M nieuwe artikelen staan. Dus heb ik besloten om een kleine (ahum..) lijst te maken met wat ik wel leuk vind. Niet dat ik ze allemaal ga kopen, maar misschien is het wel leuk om naar de kijken! Als ik hier naar kijk, heb ik echt zin om te gaan shoppen.. Maar misschien kom ik wel iets leuks tegen in Aken, waar ik naar toe ga met werkweek (a.s woensdag t/m vrijdag) en anders koop ik het wel 2 oktober. Want dan ga ik naar Amsterdam met National Glamour Day met een vriendin. En daar heb ik zoveel zin in (hihi!).Wie van jullie gaan er nog meer?


Een simpel zwart shirtje van satijn


Een setje armbanden met gouden details


Een legging met leren details


Een beige knitted vestje


Een khaki-groene broeklegging

9 reacties:

Amber zei

Leuke wishlist! Alles zou buiten de legging, ook op de mijne kunnen staan! :D

Sharona zei

Leuk!

Aquilance zei

Die broeklegging vind ik leuk =D

Fashioncrime zei

Super leuke dingen, echt mooi (:

Dhini zei

Die broeklegging is mooi
Leuke wishlist

Josephine zei

superleuke dingen!

Rachelle. zei

chiqueeeeeee! ( :

<3.

Anoniem zei

Het beige vest en die legging met leer vind ik erg leuk, daar kijk ik voor uit in de winkel!

Esther zei

Super leuk lijstje! Die legging met leer wil ik ook zo graag!!
xxx

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Blog Archive

Followers