29 oktober 2010

Notd: Latte Baroque


Het wordt weer is tijd voor een NOTD! Hierbij gebruik ik een konad stempel set, Catrice 'Clay-ton My Hero' en Diamond Cosmetics 'Party Hearty'. Gister verveelde ik mij dus ging ik maar mijn nagels lakken. Toen ontdekte ik dat ik laatst een konad stempel set had besteld. Eenmaal de stempel set gevonden ging ik twee lakjes uitzoeken dat goed bij elkaar pastte. Ik wou een naturel creatie maken dus met bruin tinten. Essence's 'Most Wanted' vond ik te donker dus ging ik voor Catrice. En voor het figuurtje wou ik dat het werd opgevuld met een lakje waar shimmer/glittertjes in zit. Dus werd het Diamond Cosmetics 'Party Hearty'. Het ging een paar keer mis maar uiteindelijk had ik het onder de knie! Klik op 'Lees Verder' voor meer foto's.


Ik heb stempel plaatje nummer m71 gebruikt. Het is trouwens de enige stempel plaatje dat ik heb! En ik koos voor het figuurtje in het midden. Een mooi randje met leuke details! De inspiratie haalde ik uit een foto van een hele tijd terug dat ik een keer had gepost op mijn blog. Op die foto waren de nagels roze gelakt met gouden details. Mijn nagelriemen zien er trouwens vreselijk uit! Daarom heb ik even een foto gemaakt van 1 vinger (hihi). Wat vinden jullie ervan?

14 reacties:

Sharona zei

Heel mooi gedaan!

allison kampen zei

echt heel mooi gedaan cindy!

Caroline zei

Da's echt heel mooi!

Petra zei

Oh, wat leuk gedaan!! Mooi!!

Deb zei

Prachtig! Ik moet toch echt ook een keer aan de Konad!

Anoniem zei

Subtiel en stijlvol!

Pretty Beauty Land zei

Wauw geweldig! Ik heb meteen zin om mijn konad set ook tevoorschijn te toveren!

Anoniem zei

hoe werkt die stempel precies? :$

Marjolein zei

Leuk! Normaal gebruik ik Konad dingen niet zo vaak omdat het zo opvallend is, maar dit is niet zo opvallend maar wel heel mooi :D

Tatjana zei

Wauw, echt heel erg mooi gedaan zeg!
Mijn complimenten. :)

Jeske zei

Oh ziet er echt heel tof uit!

Dhini zei

Wat echt mooi de nailart Konad

Heidi zei

Mooie kleur! Leuk ook die stempel :-) leuke blog heb je meis!

ele zei

very beautiful!!!!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers