13 oktober 2010

Shoplog: Dagje Amsterdam!


Zaterdag 2 oktober ging ik samen met een vriendinnetje naar Amsterdam. Het was namelijk National Glamour Day, de Drie Dwaze Dagen van de Bijenkorf en de schoenen zes-daagse! We hadden wel de beste dag uitgekozen. En het was ook nog is mooi weer, want het regende niet. En zoals we al hadden verwacht werd het heel erg druk.. Daardoor gingen we niet rondkijken in de Bijenkorf, want oh my god er waren niet normaal veel mensen. We liepen erin en toen weer zo snel mogelijk eruit. Maar nu konden we wel langer rond snuffelen in de winkelstraatjes (yay!). Ik heb uiteindelijk geen laarzen of een winterjas gevonden. Een andere rede was dat mijn geld op was en ik had er niet intensief naar gezocht. Wel ben ik heel blij met mijn andere aankoopjes! En dat zijn niet alleen dingen wat ik heb gekocht met 20% korting. Want als je in Amsterdam bent, moet je wel even langs de H&M. Lees snel verder voor meer foto's en de rest!


Ik ben wel eerst met mijn 'National Glamour Day'-aankoopjes. Bij de Pieces kocht ik een super leuke bolero/poncho. Ik heb eigenlijk geen idee hoe je het noemt.. Maar ik vond het bloemetje in het midden heel schattig! En de bolero is ook lekker voor in de winter. Normaal gesproken koop ik nooit wat bij de WE maar ze hadden daar goeie muziek en het was het druk dus namen we maar eens een kijkje. En ze verkochten echt hele leuke dingen daar dus liep ik de winkel uit met een lang bruin vestje en een beige sjaal. De beige sjaal is te dragen als poncho, sjaal en op je rug. Hij kostte €24,95 euro maar met 20% korting kostte de sjaal nog maar €20,-. En dat waren dus mijn NGD aankoopjes.

En nu de andere dingen, namelijk de H&M aankoopjes. Ik heb een blouse met streepjes, een basic wit shirt en een beige broek gekocht. Toen ik mijn kleding wou gaan passen moest ik een sjaal met bloemenmotief laten liggen bij de balie en later, toen we gingen lunchen drong het tot mij door dat ik het vergeten was mee te nemen.. En toen we teruggingen naar de winkel bleek dat ie waren uitverkocht.. Nou ja, ik koop die sjaal nog wel een keertje. Verder heb ik veel geld uitgegeven aan eten (haha!) en het was een super gezellige dag geworden. Wie heeft ook aankoopjes gedaan 2 oktober?

9 reacties:

Sharona zei

Leuke aankoopjes!
Ik had alleen 3 dingetjes gekocht bij de winkels waar je geen 20% korting op kreeg, haha :P (zie mn blog voor post daarover)

Fashioncrime zei

Super leuke dingen, lekker basic maar toch mooi! Ik was 2 oktober naar de primark haha (:

Teddy zei

Leuk blog heb jij zeg! en leuke spulletjes gekocht. Ook helemaal mijn stijl:)
xx

Angélique zei

Mooie spullen!

Jenifer zei

Ik heb een blouse met streepjes, een basic wit shirt en een beige broek gekocht.

Broek moet vest zijn neem ik aan?:)

Leuke aankoopjes!

Anoniem zei

Ik zag de WE sjaal in een reclame en vind hem echt super!

Bella Donna zei

leuk!

Fashion Insanity zei

Leuke basic items! Hele mooie sjaal!

Beau. zei

yeaaah dat was met mij :D
wanneer doe jeje broek nou is aan? hihi

xxxxxxxxx

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers