28 oktober 2010

Wishlist

Het is alweer een hele tijd terug dat ik een 'wishlist' artikel heb gemaakt dus bij deze, een nieuwe wishlist! Hij is niet zo groot maar dat is juist goed voor mij. Anders geef ik weer teveel geld uit.. Dit is een soort van algemene wishlist want er komt natuurlijk nog eentje voor in de winter. Ik ben nu hard op zoek naar een winterjas en laarzen. Ik heb een mooie jas gezien van Abercrombie & Fitch maar de winkel in België wordt pas in maart 2011 geopent.. En dan begint de lente al. Daarom ga ik nu op zoek naar een andere jas!


Een schattig licht roze tasje met een rozen motiefje! Handig als je de stad in gaat of voor een leuk feestje. Hij kost €14,95 en je kan de tas kopen in de H&M of de H&M webshop.


Ik zocht al een tijd naar een BlackBerry hoesje maar ik zag geen mooie. Dus ik dacht dat hoeft toch helemaal niet? Maar laatst had een vriendin van mij een Blackberry hoesje gekocht en nu wil ik er ook eentje! Deze vind ik echt heel mooi. Omdat hij is wit is en bezet is met een bloemen motief. Ik vind het alleen een beetje jammer dat ik geen witte BlackBerry heb, dan zou hij er beter bij passen.. Ik durf ook geen wit frontje erop te zetten omdat ik bang ben dat ik hem kapot maak en dan vervalt de garantie. Dus ik moet iemand vinden die ervaring heeft met het verwisselen van frontjes! Deze hoes kost €15,- en is te koop op clairescovers.webklik.nl. Ze verkopen daar hele leuke hoesjes voor verschillende Blackberry's, Iphone's en Ipod's.


Een ketting met een naam of woordje. Ik vind het zelf niet super origineel om een kettinkje te kopen met je naam erop. In plaats daarvan wil ik liever een leuk woordje. Ik denk iets in het frans en maximaal mag het 4 letters bevatten. Ik wil dat ie niet zo opvalt maar toch goed past bij je kleding. Hij kost ongeveer €47,05 euro als je hem omrekent ($64.95) en is gemaakt van 18k goud. Je kan hem kopen op mynamenecklace.com.


Deze LV Damier Azur krijg ik van mijn ouders voor mijn verjaardag. Ik heb hem nog niet want ik weet niet welke maat ik moet nemen. Daarvoor moet ik eerst naar de PC of de Bijenkorf. Ik kan niet wachten tot dat ik hem in mijn handen hem en echt van mij is!

9 reacties:

Sharona zei

Een naamketting is zo leuk! Denk dat ik er één vraag voor mn verjaardag, maar met je eigen naam is idd wel een beetje onorigineel, iedereen loopt er al mee, haha!

Angélique zei

Leuke spullen!

Fashioncrime zei

Super leuke dingen en ben echt benieuwd naar je tas (:

Maika zei

Je blog ziet er mooi uit! Zie niet zoveel verschil maar wel mooi hoor. En die blackberry hoes is heel mooi! ;p

Beau zei

oeh ik weet een leuk frans woordje van 4 letters, BEAU. haha joking

xxxxxxxxxx

Anoniem zei

Heel leuk allemaal! Voor de tas raad ik 30 of zelfs 35 aan. Vppr het naamkettinkje : mijn naam is 3 letters en dat maken ze in erg dikke letters, anders vult het niet, ik vind het niet zo mooi. Zeker dat je minder dan 4 letters wil?

Glimgirls zei

Leuke wishlist! Wil er zelf ook wel alles van hebben zeg
De tassen zijn geweldig! x

allison kampen zei

geweldige wishlist! echt leuk voor je dat je die speedy gaat krijgen van je ouders!

Vere zei

komt er een A&F winkel in belgie?!
echt super mooie tas!
X

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers