19 november 2010

Knitwear by Topshop


£35.00|£38.00|£35.00


£45.00|£45.00|£40.00


De winter komt er natuurlijk weer aan en voorspelt wordt dat het een hele koude winter gaat worden. Daarom heb ik voor jullie lekkere warme breisels op een rijtje gezet want zo kom je de winter zeker door. Ze komen alle zes uit de knitwear collectie van de Topshop, wat trouwens echt een hele leuke collectie is. Ik denk dat ik zelf de eerste twee ga bestellen of de zwarte trui met schouder details. Je kan betalen via Paypal of met creditcard en verzendkosten is 5 pond oftewel €6,50. Het verzenden gaat ook snel bij Topshop, binnen 3 dagen heb je hem al in huis!

4 reacties:

Sharona zei

Ahw super leuk!

Rachelle. zei

oeh niceee, vooral die eerste :)!

Sophia zei

Ik vind de vierde leuk! :)

ManonvanderHave. zei

ik vind ze bijna allemaal super (L)

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers