22 november 2010

Mijn 'Walk-in closet'

Al jaren droom ik van een inloopkast en toen ik hoorde dat mijn ouders plannen hadden gemaakt om te verhuizen wist ik zeker dat ik, hoe dan ook, een inloopkast móest hebben. Gelukkig vonden mijn ouders het niet zo erg en lieten ze een muur bouwen in mijn kamer. De muur moest een scheiding tussen het 'slaapgedeelte' en het 'kastgedeelte' voorstellen. Toen ons huis helemaal af was, bleek dat de inloopkast wat groter was uitgevallen dan gedacht. Maar dat kwam omdat de muur op één lijn moest staan met de badkamer. Daarom ik besloot toen om mijn bureau in m'n inloopkast te zetten. Waar moest ik het anders doen? Het 'slaapgedeelte' was best klein uitgevallen en om nog een bureau erin te zetten leek mij niet zo'n goed idee. Klik snel op 'Lees verder'!


Wat is een inloopkast nou zonder kledingrek? Mijn vader had twee weken terug een kledingrek zelf gemonteerd. Maar de kledingrek viel in de opvolgende nacht weer helemaal uit elkaar. Ik schrok me dood want het was 4 uur 's nachts.. Ik dacht eerst dat mijn make-up tas op de grond was gevallen want het was een enorme klap. Ik had geen zin om te kijken wat er precies was gebeurd want ik was nog half in shock van de knal (haha). Dus mijn ouders gingen kijken (ze dachten eerst dat er was ingebroken, haha), toen bleek dat mijn hele kledingrek naar beneden was gevallen. Ook de stok was gebroken en er zaten zes grote gaten in mijn muur! De stok van het rek was ook gevallen op mijn printer dus nu zit er een grote kras op. Vandaag ging mijn vader het rek weer monteren en het zit weer zo goed als vast! Er moet nog wel een steunpaal komen want anders valt 'ie weer op de grond. Boven het rek kan je ook nog dingen erop zetten, dat vond ik echt erg handig; ik ben van plan om m'n spijkerbroeken, treggings en leggings daarboven te doen.


Tot slot mijn bureau. Hij komt van de Ikea en is gebroken wit van kleur. Je had hem ook in het zwart maar dat pastte niet bij mijn kamer. De bekende boekenkast zit ook aan de bureau vast. Heel handig want je hebt zo sneller je boeken van school bij de hand. Je hebt dan ook eerder 'zin' om je huiswerk te maken. Vroeger was dat wel anders, dan lag de helft van m'n boeken op mijn kamer en de helft beneden, in de woonkamer. Toen had ik geen zin om naar boven of naar beneden te gaan om de boeken te pakken. Ok, terug naar de boekenkast.. Ik wil er graag nog mandjes erin zitten, voor tijdschriften of zo-iets. Ik had een heel schattig mandje gezien bij de Xenos. Hij was van gevlochten riet gemaakt en had een bekleding aan de binnenkant met bloemetjes motief á la Pip Studio. Ik hoop dat de mandjes er nog zijn want het was alweer een maand geleden dat ik de mandjes had gezien. Dit is tevens ook de 'werkplek' waar ik artikeltjes tik en bewerk voor mijn blog!

Yep. Tegenlicht. Ik ben echt een professional wat betreft foto's maken.. Mijn hele kamer ziet er nu nog heel erg leeg en kaal uit. Maar ik wil er nog een spiegel in en misschien een schilderij! Eerst was ik van plan om te behangen (één muur) maar dat kost teveel tijd en is veel werk. En ik ga van de week maar is al mijn kledingstukken ophangen (liggen nog in dozen wegens de verhuizing) want de kledingrek ziet er nogal kaal uit.

25 reacties:

Sharona zei

Echt super mooi!

Angélique zei

Lovely!

á la vera' zei

wat heb jij een leuke kamer!

Royalwedges zei

Wauw, het ziet er prachtig uit ! Ik word er bijna jaloers van hahaha. Trouwens, het lijkt me best eng als je midden in de nacht zo'n klap hoort. Ik zou hartstikke bang zijn x) !

Floor / Marjolein zei

Ik had mijn oog ook al op dat bureau laten vallen :) Helaas moet de mijne wat groter zijn, want ik moet er heeeeel veel spullen op kwijt!

Bella Donna zei

jaloersssss

Rachelle. zei

super niceee ! :D

Esther zei

ziet er echt geweldig uit! ben echt jaloers!

Fashiable zei

Super leuke kamer!! En dankjewel voor je reactie, mijn broek is van de Mango!

Jan zei

Wow wat een supermooie kamer,
en dat kledingrek is echt supertof!
Haha gelukkig dat het nu wel goed vast zit,
maar wel slim van die pilaren, helemaal als je er straks meer aan hangt of spulletjes erop gaat zetten!

&Bedankt voor je lieve reactie!

Hetty zei

Hele mooie kamer!

Maryse zei

Leuke kamer! <3

Dankje :)
Leuke blog zeg!

Anoniem zei

Waarom ruilde je de inloopkamer dan niet om met je eigen slaapkamer? Dan is je slaapkamer groter en je inloopkast kleiner!

Cindy zei

@Anoniem Nee, want mijn slaapkamer is groter dan mijn inloopkast! Anders zou ik het natuurlijk doen ;-)

Beau zei

i looove your room hihi
ook superleuk nu met die "boekenkast"
ik kom snel weer bij je huisie als ie weer wat meer af is okeeeeee?

♥♥♥

Yvet zei

superleuk gedaan, ziet er mooi groot uit!

Josephine zei

Superleuk zeg!

Petra zei

Oh wauw, wat supermooi en leuk!!

Pretty Beauty Land zei

Dit is mijn droom! haha ik wil ook een inloop kast!

Maika zei

<3

Marle zei

Aahhh ik vind het echt heel erg mooi! Vooral ook de rustige kleuren en het kledingrek. Inspiratie voor mijn inloopkast later ;)

Beautista zei

Dit is echt super!

Isabell Janssen zei

Waar heb je dat kledingrek gekocht? Hihi ik ben opzoek naar precies zo eentje!

Cindy zei

@Isabell Die stang is eigenlijk zo'n ding waar je gordijnen aanhangt. We hadden toevallig eentje over dus had mijn vader een kledingrek van gemaakt :)

Anoniem zei

Leuk idee hoor! Ik heb zelf ook laatst een kledingrek gekocht en ben er heel blij mee. Groetjes Anneloes (ik heb mijn rek hier gekocht voor de liefhebbers:kledingrekken-kopen.nl

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers