16 november 2010

Review: DA Eyeshadow 009


Omdat mijn toetsweek eindelijk erop zit, wou ik mijzelf belonen met iets leuks. Dus zaterdag, toen ik in de stad was, heb ik een oogschaduw gekocht en een lakje. Maar over het lakje komt nog een review. Ik was al een lange tijd niet meer naar de DA geweest dus ging ik maar even kijken. Opeens zag ik dat de hele DA make-up collectie is vernieuwd. Vroeger hadden al die verpakkingen een matte zwarte kleur. En nu is alles zilver en echt zwart. Het zag er heel mooi uit. Ik dacht dat de oogschaduws een slechte pigmentatie hadden maar toen ik hem op deed, was 'ie heel erg gepigmenteerd. En hij kostte maar €2,50. Dus ik dacht, waarom neem ik hem gewoon niet mee? Want ik zocht al een tijd naar een taupe/groen-bruinige kleur oogschaduw.


Hier zie je hoe de applicator vastzit.

Ik heb de oogschaduw in nummer 009. Jammer dat er geen naam bij zit, had ik wel leuker gevonden. De oogschaduw zit in een simpel doosje, wel een beetje goedkoop ogend. Hij ziet er in ieder geval beter uit dan eerst. Er zit een mini-applicator bij, wat ik eigenlijk nooit gebruik bij oogschaduws. Wel heel onhandig dat ze geen vormpje hebben gemaakt waar de applicator in kan, want nu zit 'ie er (een soort van) los in. De applicator heeft twee gaatjes en wanneer je het klepje omlaag doet blijft 'ie wel zitten. Beetje moeilijk om uit te leggen, kijk anders maar naar de foto's! Ik denk dat het handiger is als ik de applicator weggooi.. Nou, de kleur is taupe/bruin, echt heel mooi. Als je de oogschaduw in het doosje bekijkt, zie je geen shimmer of iets dergelijks erin. Maar als je hem op doet, zie je het wel. De pigmentatie is ook heel goed. Ik had dat echt niet verwacht, dat verwacht ik sowieso nooit van huismerken. Ik moet maar is wat meer gaan testen denk ik. De DA Eyeshadow kost €2,50. En is natuurlijk te koop bij de DA. Het proberen waard toch? ;-)

7 reacties:

Sharona zei

Mooie kleur!

Fashioncrime zei

Wauwie, hele mooie kleur zeg!

Dhini zei

Wauw..dat is echt mooie kleur

Eva zei

super mooi

Hetty zei

Had ik ook niet verwacht, mooi!

Vere zei

wauw super mooie kleur!

Anoniem zei

waauw mooie oogschaduw ga meteen naar de stad en koop er ook 1 !

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers