26 november 2010

UGG Outlet store


Het is zeker niemand ontgaan maar ik vertel het toch een keer nog even voor de mensen die het niet wisten. Vanaf vandaag is de eerste UGG Outlet store van Europa geopend. Hij is gevestigd in het oude postkantoor aan de Coolsingel in Rotterdam. Het was op initiatief van Van den Assem en het jongere 'zusje' Shoeclub, het was namelijk een goede afsluiting van het 100-jarig bestaan van Van den Assem. De UGG Outlet store blijft open tot rond de jaarwisseling. Dit tijdelijke shopconcept heeft een grote collectie, van UGG boots tot tassen en is voor heren, dames en kinderen. De kortingen kunnen oplopen tot 50%. En de voorraden worden dagelijks bijgevuld en er komen wekelijks nieuwe modellen binnen. Dus grijp je kans zou ik zeggen!

Een kleine impressie van de UGG Outlet store!

Ik ga waarschijnlijk volgende week zaterdag naar Rotterdam want dan is het december en krijg ik mijn maandelijkse geld op mijn rekening gestort door mijn vader. Daarna hoop ik dat de UGG-gekte een beetje over is of het wordt erger. Maar hoe dan ook, ik neem even een kijkje in de eerste UGG Outlet store in Europa! Daarna kan ik lekker gaan shoppen. Dat heb ik al een hele tijd niet gedaan. En ik hoop echt dat ik een paar UGG's kan scoren die dag. En anders vind ik een paar handschoenen of oorwarmers ook goed. Ik heb voor jullie de tijden even opgezocht!

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag t/m vrijdag 10.00 tot 17.30 uur
  • Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur
  • Zondag 12.00 tot 17.00 uur
Een kort filmpje van de UGG Outlet:


Zijn er al een paar mensen naar de UGG outlet store geweest? 

10 reacties:

Maika zei

Cool, ik wil ook uggs!! :D

Asmae zei

leukk!

Angélique zei

Nice!

Jet♥ zei

leeuk!
ik volg je!

Royalwedges zei

Wooh, moet hebben. Hahaha ik vind Uggs geeneens de mooiste schoenen die er bestaan ofzo, maar voor de winter zijn ze sowieso lekker warm :). Leuke post !

Gudrun and Iris zei

pretty! i was at bicester village outlet near oxford on saturday and the longest queue was outside the ugg store. will buy some earmuffs for myself today fromt he good people at ugg :D

londonviennacologne.blogspot.com

Glamour Bbey. zei

Ow meid! Je hebt een nieuwe blog :o?

Anoniem zei

ik was er langs gelopen omdat ik toch in de stad was, maar jemig wat een rij!!! Ik ga er vridjag eventjes langs!

Chantal zei

ikvind uggs lelijk, maar ze lopen lekker!
Ik vind ze ook veel te duur

UGG zei

Ik heb net een nieuw paar UGGS gekocht. Ik vind ze echt geweldig.

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers