19 december 2010

Besteld: UGG Australia oorwarmers


Ik móest voor deze winter UGG oorwarmers hebben, want ik had er zoveel goeds over gehoord! Ik vond het zelf wel belachelijk duur dus vroeg ik 'm voor kerst. En ik mocht dus net die oorwarmers bestellen van mijn moeder! Ik heb gekozen voor de chestnut kleur omdat je er makkelijk mee kan combineren. Verder is de binnenkant bekleed met schapenvacht dus zo blijven mijn oortjes lekker warm deze winter. Ik moet nog wel een leuke muts vinden, zodat ik het kan afwisselen, maar dat ga ik dinsdag wel halen in Amsterdam. Ik hoop echt dat de treinen rijden en niet, zoals de vorige keer, halvewege stopt en je dan te horen krijgt dat de treinen niet meer verder rijden. Ik hoop echt dat ik deze oorwarmers snel ontvang! Dit was even een korte blog post omdat dit te lang was voor een twitter berichtje. Je kan deze oorwarmers bestellen via assem.nl. Ik wens iedereen nog een fijne zondagavond!

6 reacties:

Fashioncrime zei

Oh leuke oorwarmers! Ik hoop ook voor je dat de treinen rijden, ik ga dinsdag naar Eindhoven, tot nu toe rijdt die trein dus hopelijk gaat dat door :)

Fashion Queen zei

Die zullen zeker erg warm zitten, heerlijk!!

Angélique zei

Zo cute!

Fashionable and me♥ zei

Leuk, het is zeker lekker warm!

jamie zei

het is handig als je verteld waar je ze besteld, dan kunnen andere mensen ze ook bestellen als ze dat willen.
die zullen wel warm zijn trouwens :P

Cindy zei

@Jamie Ik heb het even aangepast!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers