20 december 2010

Details of my outfit today
Vest, legging, armbanden set H&M | Ringen, armbanden SIX | Nagellak 'Clayton my Hero!' Catrice


Vandaag heb ik niet veel anders gedaan dan foto's gemaakt. Ik kon namelijk niet weg van huis omdat iemand langs kwam om de ramen te repareren. We hebben een nieuw soort raam dus wisten niet veel mensen wat ze ermee moesten doen, en nu kwam dus een 'expert'. Ik heb ook een tumblr aangemaakt waar ik persoonlijke foto's post. Dus als je het leuk vind, neem even een kijkje! Morgen zal ik waarschijnlijk niets posten op mijn blog omdat ik dan weg ben. Misschien als ik terug ben, kan ik nog wel een paar foto's posten van m'n shopping tripje. En anders komt het wel van de week online! Zal ik vaker 'hele' outfit's foto's posten, of willen jullie liever iets anders zien op mijn blog? Laat even je reactie achter.

Follow La mode de Cindy

13 reacties:

DIY / The fashion building zei

Leuk! Mooie legging!

Carmen zei

Clay-Ton my Hero is zo'n mooi kleurtje ! Trouwens, ik vind de foto's op je Tumblraccount echt heel erg mooi :) !

Vere zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Vere zei

wauw mooie foto's! Ik heb ook een tumblr volg je al!

ManonvanderHave. zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Tessa zei

Mooie stijl :) helemaal mijn ding x

Teddy zei

Hartstikke leuk!
x

Manon D zei

Dankje voor je reactie en volgen (:
Echt een super mooie ring !
xxManon

Christianne'x zei

Dankje voor je reactie!
Ik vin je eerste foto heel mooi (:
Jij ook fijne kerstdagen!

Liefss.

Marjolein zei

Ik vind je ring en armbanden heel erg mooi! En de rest is ook erg leuk :) Ik ga je followen op tumblr! (Ik ben tostoptheworld)

lollypokemon zei

ik ben helemaal verlieft op jouw ring ^____^

Silva zei

Ik vind jouw sieraden heel leuk bij je outfit!

Mariel zei

Leuke sieraden!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers