15 december 2010

Mini shoplogje


Ik heb al een hele tijd niets meer gepost. Het kwam vooral omdat ik het druk had met school en ik had niet genoeg inspiratie voor een nieuw artikeltje. Omdat ik in de afgelopen dagen een paar nieuwe aankopen heb gedaan, leek het mij wel leuk om er een post over te maken/schrijven. Zaterdag was ik van plan om naar Amsterdam te gaan met mijn moeder maar we kwamen niet verder dan Zaandam. Alle treinen in Amsterdam Centraal lag plat en velen reden niet meer door de hevige sneeuwval. Maar het was namelijk de enige dag dat we konden en we hadden al een kaartje gekocht via internet met de CJP pas. Een CJP pas is een culturele pas, waarmee je korting krijgt op films, theaters en winkels o.a de Six! En met deze pas kon je eenmalig een NS dagkaart van €10,- kopen. Maar je moest wel een datum invullen en we kozen dus voor 4 december. Het was niet zo'n goeie keuze. De enige trein die reed, zou weer terug rijden naar Hoorn. De trein waarmee wij in Zaandam kwamen.. Dus stapten we weer terug in diezelfde trein voordat 'ie ook niet meer reed! Daarna zijn we even de stad in geweest en heb ik een paar aankoopjes gedaan. En ik heb ook mijn H&M bestelling binnen gekregen, dus dat wil ik ook even aan jullie showen.


Bij de Vero Moda heb ik een zwart knitted vest en een camel kleurige blazer gekocht. En verder heb ik nog bij de SIX twee haarspeldjes gekocht! De camel kleurige blazer heb ik ondertussen alweer terug gebracht omdat hij toch een maatje te groot was en omdat ze 'm niet kleiner hadden, liet ik het maar zo.Ik heb bij de H&M een bestelling gedaan. Ik zocht naar een donkergrijze knitted vest, maar ik kon er steeds geen vinden. Gelukkig heb ik er nu eentje van de H&M. Verder nog een satijnen tuniekje, een bruine vest, een donkergrijze wollen sjaal en een setje gouden armbanden.Mijn blog bestaat al bijna 1 jaar, namelijk op 25 december! Natuurlijk ga ik het vieren met jullie dus er komt een leuke winactie! Blijf mijn blog in de gaten houden voor meer informatie.

4 reacties:

Sharona zei

Dat grijze dikke wollen vest van de H&M heb ik ook! Hij is zo lekker warm :)

Fashioncrime zei

Mooi zeg, hele leuke aankopen! Ik heb dat vest van de veromoda in camel kleur (: (lichtbruin achtig)

Vere zei

super leuke aankoopjes zeg!

loves

Carmen zei

Oeh, leuke spulletjes. Je vesten zien er zo lekker warm uit, haha :).

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers