19 december 2010

OPI Nail Lacquer Samoan Sand


Zaterdag had ik voor het eerst een OPI lakje kunnen bemachtigd. Bij ons in de buurt en in de stad waren er geen verkooppunten waar ze OPI lakjes verkochten. Maar sinds kort, eigenlijk al een tijdje, hadden ze de DA verbouwd en kwam er een MOOI parfumerie erbij. Ik heb het lakje in de kleur Samoan Sand. Een mooie nude kleurtje zonder shimmer/glittertjes/parelmoer of wat dan ook. Ik zocht al een tijdje naar een goede nude kleurtje en ik heb hem denk ik gevonden hoor! Er zit 15 ml in, wat veel is voor nagellak. Ik wil nu nog meer lakjes hebben van OPI!De kleur is, wat ik al vertelde, een nude kleurtje. Meestal zie je bij de drogisterijen nude lakjes met een roze gloed erdoorheen maar dit is met een beige gloed. Dé perfect nude kleur! Ik heb er zelf wel 4 laagjes erop gedaan want anders was 'ie te licht. Maar dat heb je vaak met nude kleuren. En meestal na de 2e laag, begint het drogen al langzamer en voor dat je het weet zit er al een deuk in als je een 3e laag eroverheen lakt. Maar bij deze OPI lakje heb je dat juist helemaal niet! Hij droogt heel snel op en daardoor is 't heel fijn als je haast hebt. Het kwastje is gewoon goed, niet te breed en niet te smal. Er blijft genoeg nagellak op het kwastje zitten. En de dop heeft een ronde vorm waardoor het heel fijn is om vast te houden. Ik vind wel dat het wel dat het lakje een dunne substantie heeft, het drupt snel. Ik weet niet of het bij alle OPI lakjes zo is omdat dit mijn enige lakje van OPI is. Alle OPI lakjes kosten €13,95 en is te koop bij verschillende filialen en webshops. Kijk voor de verkooppunten op deze site.

11 reacties:

Evi zei

Wauw pretty!

Anoniem zei

Je hebt echt mooie nagels :)

Cindy zei

@Anoniem Dank je wel! Maar ik vind ze dus heel lelijk haha!

@Evi Dank je! Ik kon niet terug reageren omdat je je blog het verwijderd dus ik dacht ik doe het wel zo ;-)

Angélique zei

Erg mooi!

Laura zei

Wauw! Echt een hele mooie kleur. xx

Carmen zei

Wauw, dat is echt zo'n perfect nude kleurtje !

Rachelle. zei

Wat een perfecte kleur, lekker natuurlijk en toch gelakt!
En wat heb jij mooie lange nagels!
<3

Chantal zei

mooie kleur, ik ren toch maar een keer naar de da ;)
ik ga jou ook volgen zo dra ik bloglovin heb :D

Jan zei

Ah hij is mooi!
Mooie nagels heb je ook trouwens,
(haha das best raar om te zeggen ^^')
Ik heb een nude van KOH, ook wel fijn, maar deze ziet er mooier uit haha!
Die van Koh lijkt het ene moment meer roze, dan beetje oranje, dan bruin...
Heel erg maf!

Fijne kerst!

Silva zei

Mooi kleurtje! Wel een beetje te sheer voor mij.

High On High Heels zei

Waauw, heel erg mooi!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers