30 december 2010

Shoplog: ZARA, H&M, TBS, BIJOUX en SIX


Vorige week dinsdag ging ik shoppen in Amsterdam. Het plan was om rond 09:00 uur te vertrekken uit Hoorn zodat we rond 10:00 uur in Amsterdam waren. Het liep een beetje anders dan verwacht door de weersomstandigheden en een kapotte kabel dus kwamen we pas 12:00 uur aan. Ik heb de nieuwe H&M bezocht aan de Dam. Hij was echt heel groot en ben daar dus ook goed geslaagd. Verder was ik nog even langs de Six en The Body Shop gegaan. We hadden niet zoveel tijd want we zouden rond 15:00 uur de trein pakken, zodat we zeker wisten dat we op tijd thuis aankwamen. Er reden geen rechtstreekse treinen meer naar Hoorn dus moesten we 3 keer overstappen en het was ook nog is heel druk. De eerste drie coupés waren alleen open en de rest niet dus was het echt proppen geblazen. We pasten nog net met z'n allen in de trein en hoopten we dat niet weer iemand erbij kwam. Deze maandag ging ik (voor het eerst) shoppen in de winkelcentrum 'Middenwaard' in Heerhugowaard. Ik was benieuwd hoe het eruit zag en of je daar wel leuk kon winkelen. Nou, het is zeker een aanrader. En helemaal niet duur als je de trein neemt uit Hoorn. Ze hebben daar echt van alles zoals de H&M, Vila, Pieces, Vero Moda, Donna Lisa, Nelson, Kruidvat, MOOI, Douglas en zo kan ik nog wel even door gaan. Het is echt de grootste winkelcentrum dat ik ooit heb gezien! En als je een filmpje wilt pakken, hoef je alleen naar de overkant te lopen want daar ligt een bioscoop.
Bij de Zara heb ik een beige lange jas gescoord. Ik zocht naar een lichte, lange, strakke jas met een paar gouden details. Met strak bedoel ik, een rechte jas. Verder had ik daar nog een camel-kleurige suède tas gekocht.


Ik heb bij de H&M een chunky knitted vest gekocht in het donkerblauw. Het was een one size vest. Verder nog een beige-kleurige shortje met gouden knopjes, black tights, navy coloured blazer met camel-kleurige suede elbow-pads, een oversized camel-kleurige trui, een beige/lichtroze sjaal, zwarte suède handschoenen, een zwart shirtje en een zwart basic topje. Ik had geen zin meer om een foto te maken van de sjaal, handschoenen en het topje anders duurde het echt veelste lang..

Deze ring heb ik gekocht bij de SIX. Ik zocht namelijk een grote bloemenring.

Bij de Bijoux Brigitte kocht ik een goud-kleurig 'blaadjes'-ketting.

En als laatst heb ik bij The Body Shop een Face Mist gekocht. Het is namelijk perfect om op je gezicht te sprayen nadat je je hebt opgemaakt. Er komt hier natuurlijk nog een review over.

De foto's zijn een niet van hetzelfde formaat omdat ik een paar foto's al eerder had geplaatst in deze artikel. Daarom wist ik de maten niet meer. En ik wou jullie niet langer meer laten wachten op een nieuw artikel aangezien het laatste artikel zaterdag was.

Follow La mode de Cindy

20 reacties:

Josephine zei

Leuke dingen heb je gekocht! Ik vind dat beige shortje erg leuk :)

xlittle.girl zei

I'm in love met die ring! ;p

Ivania zei

oja wat een gezijk altijd met treinen pff!
mooie ketting :)

Rachelle zei

leuke dingetjes! had zelf gister dat cobertje nog in mn handen bij de Zara hiehie :)

Anoniem zei

Haha, woon jij in Hoorn, daar ga ik naar school:)
Trouwens, leuke dingen allemaal!

Aquilance zei

Dat shortje en die blazer van de Zara zijn echt <3

Anoniem zei

Ik zit op de OSG;)

FashionGirl zei

Cute Blog <3

What do you think about following each other ?
www.fashiongirl-fashionstarlet.blogspot.com

Now i'm following you and i hope you follow me back.

I would be very happy ;)

Have a wonderful day !

Valentina zei

love ths blog!i'm just your follower
follow me on


http://valentinapierallini.blogspot.com/

Anoniem zei

Nice stuff!!
I like you blog a lot! :-)

catwalk criminal zei

waaauw, leuke dingen ♥

Younique zei

Geweldige shoplog en je hebt echt een prachtige blog! Ik volg je <3

Floor / Marjolein zei

Die ring is aaaaawesome :D

Floor / Marjolein zei

Oh sjips, nou was ik vergeten te zeggen dat je bent getagged ;P

Nikki zei

Ik ben één keertje in Amsterdam geweest, en dat was vorig jaar. We zijn verdwaald, de metro was afgesloten, de temeratuur was beneden het vriespunt en ik was een beetje ziek. Na lang zoeken hebben we de winkelstraat en de negen straatjes gevonden en was k al snel alles weer vergeten ^^ leuke blog heb je trouwens! x

Elise zei

Super leuk, vooral die beige jas van ZARA en de shorts :)
Ik heb een nieuwe blog gemaakt, kun je me volgen? :)

XOXO

Sharona zei

Zou je een keer een outfit willen maken met die ketting?

catwalk criminal zei

Superleuke dingen, vooral die jas ♥

Jet♥ zei

leuke dingen!!

Anoniem zei

Wat een geweldige ring.
Ik zelf ben gek op chamcham. Deze zijn relatief nieuw (denk ik), maar geweldig leuk.

Diana

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers