16 december 2010

Shorts by AsosVandaag keek ik weer is in de sale op asos.com. Toen kwam ik deze twee shorts tegen. Ik vond het wel leuk met een zwarte legging eronder, voor wanneer het wat minder kouder wordt! Perfect voor in de lente (en herfst).  De ene short is kaki groen van kleur en de ander is zwart en heeft een bloemen motief. Jammer genoeg waren ze niet meer leverbaar in mijn maat. Dus ik hoop dat 'ie snel wordt bijgevuld, want vanaf nu ga ik elke ochtend even de site checken. De shorts kosten bij elkaar maar iets van €40,-! Ik weet alleen niet wat voor soort schoen ik hierbij aan kan doen, tips/suggesties zijn welkom!

3 reacties:

Angélique zei

Die tweede is echt leuk!

Pretty Beauty Land zei

Geweldig! Die eerste vind ik gaaf!

Caro zei

Die eerste is leuk!
En misschien is het leuk om er een paar hoge laarzen onder te dragen?

XXX

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers