21 januari 2011

Persoonlijke update


Hallo lieve lezers! Ik maak snel de winnaar bekend van de winactie dus hou je inbox in de gaten. Ik las een tijdelijke (blog)pauze in omdat ik het heel erg druk heb met school en dit jaar moet ik goed m'n best doen. De cijfers van dit jaar tellen mee voor volgend jaar. Ik zal soms wel iets gaan posten maar alleen als ik echt tijd heb! :(

Liefs, Cindy
13 januari 2011

Maybelline Eyestudio Bronze Seduction

Follow my blog with bloglovin

Wauw! Dat was mijn eerste reactie toen ik dit product had aangebracht op m'n hand. Ik zag deze oogschaduw duo van Maybelline al langs verschillende beauty-blogs voorbij komen dus zei ik tegen mijzelf; als ik in de DA of Etos ben, moet ik deze duo uittesten. Zo gezegd zo gedaan. Daarna had ik 'm snel afgerekend en zo snel mogelijk naar huis gefietst zodat ik 'm thuis aan kon brengen. Ik had eerst een andere oogschaduw duo uit deze serie op 't oog maar die was er niet. Dus kocht ik deze, vond de naam ook erg goed erbij passen, Bronze Seduction. Precies wat je kan afleiden uit de naam; het is aan de ene helft een bruine kleur met veel shimmer en een gouden gloed en aan de andere helft een marble-achtige patroon met goud, peachy, beige en koraal, ook deze helft heeft veel shimmer. Het is niet een glitterspray-laagje maar de shimmer is er echt 'doorheen' gemixt.

10 januari 2011

Mijn krultangen


Sinds kort heb ik mijn krultangen stash van één krultang uitgebreid tot twee krultagen. Ik had al een 'dunne' krultang van Remington dus zocht ik een 'dikke' krultang. Het liefst wou ik er eentje van 1.5 inch, dat is zo'n 38 mm; maar er waren geen grotere dan 32 mm. Dus nam ik die van 32 mm maar mee want ik vond het niet zo erg. Ik zocht immers een nieuwe krultang en ik kon niet zónder de winkel uitlopen. Ik ben gegaan voor een krultang van Babyliss. Ik denk wel dat iedereen er wel eens van gehoord heeft? Het is een mooie, stylish, zwart/goud ogende krultang. Ik wou eerst een artikel schrijven over deze nieuwe krultang. Maar toen besefte ik dat ik nog nooit iets over mijn Remington krultang heb geschreven. Dus bij deze! ;-)

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers