10 januari 2011

Mijn krultangen


Sinds kort heb ik mijn krultangen stash van één krultang uitgebreid tot twee krultagen. Ik had al een 'dunne' krultang van Remington dus zocht ik een 'dikke' krultang. Het liefst wou ik er eentje van 1.5 inch, dat is zo'n 38 mm; maar er waren geen grotere dan 32 mm. Dus nam ik die van 32 mm maar mee want ik vond het niet zo erg. Ik zocht immers een nieuwe krultang en ik kon niet zónder de winkel uitlopen. Ik ben gegaan voor een krultang van Babyliss. Ik denk wel dat iedereen er wel eens van gehoord heeft? Het is een mooie, stylish, zwart/goud ogende krultang. Ik wou eerst een artikel schrijven over deze nieuwe krultang. Maar toen besefte ik dat ik nog nooit iets over mijn Remington krultang heb geschreven. Dus bij deze! ;-)
Laten we beginnen met de krultang van Remington. Deze type heet Ci76 Pro Spiral Curls Tong.
Deze heb ik al iets van twee jaar in mijn bezit. Ik kocht deze krultang nadat ik op Youtube allemaal filmpjes zag met daarin hoe je 'beachy/wavy' haar maakt. Ik heb ooit een artikel over geschreven hoe je zo'n haarstyle maakt maar ik had geen tijd om zelf foto's te maken dus had ze van internet geplukt. Ik zag in elk filmpje dat ze zo'n 'dunne' krultang gebruikten. Daarna begon ik op internet te zoeken naar een vergelijkbare krultang. Toen kwam ik dus uit bij Remington. Ik had er al goede verhalen over gehoord en deze krultang (en de rest van de collectie) was helemaal niet duur! Ik zocht ook een krultang met een temperatuurmeter dat je handmatig kan instellen, met veel opties. Deze krultang had alles wat ik nodig heb! Hij is 19 mm en dus perfect om spiraalvormige krullen te maken. Er zit een 'Advanced Ceramic' coating op. Dat betekent dat er 10x meer keramiek zit in de coating en daarom glijdt het ook 2x gemakkelijker door het haar. Verder is 'ie 3 keer duurzamer dan een standaard keramiek coating, temperatuurstelling voor elk haartype van 120 tot 180 graden, snelle opwarming van 60 seconden, een aan/uit schakelaar, indicator met 'klaar voor gebruik', automatische veiligheidsuitschakeling na 1 uur, een draaibare snoer en een handige hittebestendig opbergetui. Hij kost €20,- en is te koop bij verschillende winkels. Onder andere bij de Kijkshop en de Blokker. Voor meer informatie kan je op de site kijken.


Nu weer terug naar mijn nieuwste aanwinst, de Babyliss 2332E Pro Curl 180. Ik ben hier echt super blij mee! Eindelijk kan ik wat grovere krullen maken. Ik moet nog een beetje oefenen met deze krultang maar het gaat me zeker lukken om de perfecte Victoria's Secret hair-do na te maken. Deze keramische krultang heeft een doorsnede van 32 mm. Verder is de krultang voorzien van een Nano Titanium Ceramic coating, dat is een gladde en duurzame coating, kan een temperatuur bereiken van 180°C, een ingebouwde standaard, geïsoleerd uiteinde, een professioneel meedraaiend snoer en een aan/uit schakelaar met indicatielampje. De krultang is geschikt voor alle haartypes en er zijn 10 temperatuurinstellingen mogelijk. Hij kost €34,99 en is te koop bij verschillende winkels. Onder andere bij de Kijkshop en de Blokker. Voor meer informatie kan je op de site kijken.

4 reacties:

Sharona zei

Volgens mij twijfelde ik toen ik bij de Kijkshop was om die dikke krultang te kopen, maar ik denk dat ik hem nu wel ga kopen, hihi!

noa. zei

ah, wat leuk, ben benieuwd naar het resultaat ervan!

ZANAH zei

Great post and lovely blog :)

Mariel zei

Leuk!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers