21 januari 2011

Persoonlijke update


Hallo lieve lezers! Ik maak snel de winnaar bekend van de winactie dus hou je inbox in de gaten. Ik las een tijdelijke (blog)pauze in omdat ik het heel erg druk heb met school en dit jaar moet ik goed m'n best doen. De cijfers van dit jaar tellen mee voor volgend jaar. Ik zal soms wel iets gaan posten maar alleen als ik echt tijd heb! :(

Liefs, Cindy

2 reacties:

Angélique zei

Succes met school!

Veronique zei

Leuke blog. Echt mooie header & pimp. <3

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers