28 februari 2011

WISHLIST | Mulberry Bayswater


My biggest craving: a Mulberry Bayswater bag. I love this bag cause it remains me to the Birkin bag. Of course I can't afford the real Mulberry Bayswater so I was looking for a knock off. It was so difficult to find one. If I typ in Google Mulberry Bayswater, I'll get sites about the Alexa bag. But luckily I found a site where they sell the Mulberry Bayswater in all different colours and materials. I'm going to save up some money, cause this is going to be my next purchase. But I don't know which one I should chose. First I liked the 'save' one, that color was matte black. The size of the black one is W38xH27xD13.The material of the black one is leather. The price was $165.00. And I just saw an other bag which is very shiny (black too). The size of the shiny one is W35xH25xD16. The material is patent leather. The price of this one is $158.00. So which one would you chose? Let me know by sending me a comment :-)


15 reacties:

stella zei

leukee tassen!!!
ik volg je!
hier die site van die t-shirt

http://www.jades24.com/de/produkt/tshirts_woman/wildfox-d-shirt-love-everything-wht/index.html

xx

fashionstoned zei

Dat zijn idd mooie tassen!

Carmen zei

Deze tas is echt gorgeous! Ik kan niet kiezen tussen de kleuren, maar ik zou denk ik toch maar de matte zwarte nemen. Stel je voor dat er op die zwarte laktas krassen komen ofzo haha.

Charley zei

Ik vind ze prachtig, ben alleen niet zo fan van die lakleren versie! Het Alexa model van Mulberry is ook heel mooi.

En superleuke blog heb je! :) Elkaar volgen? Ik volg je!

Jan zei

Ik zou voor de leren gaan!

Ik kan trouwens geen 'feed' (nieuwe updates) van jou ontvangen, terwijl ik je wel volg? :O
Ik weet niet of meer mensen hier last van hebben, maar dat zou wel stom zijn namelijk (ook voor jou!)

Misschien heb je er wat aan? (:

Maika zei

Gorgeous bags! I like the last one :)

Sharona zei

Die matte zwarte is heel mooi!

Eri zei

Hi there,

Your blog is great! Please come by my fashion blog Pretty Portobello .

Hope to see you soon.

Silva zei

Ik vind de matte zwarte het leukst!

Elise zei

Hmm... Ik zou de lakleren nemen :)

xoxo

Marjolein' zei

Mooie tassen! ik zou de zwarte matte nemen. x

Stiene S. zei

Die tas is echt mooi! x

Beautyill zei

Ik zou voor lak gaan.. simpelweg omdat ik gek ben op lak :P

Dhini zei

Mooie tas!

Anoniem zei

Als je die in de VS gaat kopen moet je wel douane omzeilen he anders betaal je er dik aan importheffingen bovenop. Ik zou voor die linksboven gaan!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers