21 februari 2011

PURCHASES | Nikon D3100 (18-55 VR)


Sinds zaterdag ben ik in het bezit van een Nikon D3100. Het is een spiegelreflex camera, iets waar ik al een tijd naar zocht. Vorige week zag ik deze camera in de aanbieding bij de Dixons. Je kreeg namelijk een kleine Kodak statief en een Nikon tas erbij. Ik had gegoogled hoeveel het ongeveer waard was en ik kwam er later achter dat ook nog 10% korting krijgt op alle artikelen (als je AirMiles hebt). Jammer dat de Airmiles kaart van m'n vader geblokkeerd was omdat 'ie het al een tijdje niet had gebruikt (het gaat automatisch). Bij deze camera kreeg je ook een lens erbij; een '18-55 VR'. Sorry maar ik ben nog een beginneling wat betreft SLR camera's dus ik moet nog uitzoeken waar deze benaming voor staat. Ik weet wel dat het te maken heeft met inzoom en dat VR staat voor Vibration Reduction (zodat je foto's niet wazig worden door trillende handjes). De Nikon D3100 (18-55 VR) kostte €499,95 incl. Nikon tas en Kodak statief.

Ik ben nu alles aan het uitvogelen en aan 't kijken hoe je de beste foto's kunt maken in verschillende situaties. Als je tips voor mij hebt, dan hoor ik het graag! Scroll een beetje door, dan zie je een kleine impressie.
--
I finally got a SLR. It's a Nikon D3100. I was looking for a SLR camera with high megapixels (and of course not too expensive) but I couldn't find the right one. I saw last week a offer from Dixons (shop in Holland where they sell electronic items). If you buy a Nikon D3100 (18-55 VR), you'll get a Nikon SLR bag and Kodak stand too. The amount was for the Nikon D3100 (18-55 VR), Nikon bag and Kodak stand €499,95. I think it's not that much for a SLR camera with 14.2 mp. It's a little too bad that I didn't get 10% off but I'm OK with it. Now I'm going to dig out how everything works and I'm looking for the greatest way to make the best pictures in different situations (light, macro and so on). If you have any tips, let me know! I would really appreciate it. Here is a little impression of my photo skills.


9 reacties:

Maika zei

Hele scherpe foto's! Mooi!

eefje zei

coole camera, ik wil al zo lang een spiegelreflex! x

Sharona zei

Hele mooie foto's. Ik wil ook al heel lang een spiegelreflex, maar het komt er steeds niet van om te sparen haha

denise zei

wat een mooie foto's!
heerlijk is dat he,
oefenen met zon camera,
vind mijn canon ook geweldig!
liefs,
denise

Beau zei

wow maakt echt super mooie foto's cin!
XXXX

Jan zei

Supergaaf!
Heb je die laatste foto's zelf gemaakt dan?
Heel mooi iedergeval (:

Samantha. zei

De foto's zijn echt super!
Leuke blog verder meis! Xx

Dhini zei

Ik wil zo graag Nikon hebben

Anoniem zei

Hey your blog it's simply amazing! I add you from your tumblr page, such an inspiration!!! :D

The camera is like mine ^^

With Love, G.

http://meg543.tumblr.com/

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers