10 mei 2011

AD | Word een echte DareDevil en win!

Libresse lanceerde (letterlijk!) vorige week de eerste DareDevil in attractiepark Duinrell in Wassenaar, namelijk als een human canonball. Voor aan de lancering echt was begonnen, dansten honderden meiden en DareDevil-danseressen samen op het nummer ‘I got a feeling’ van de Black Eyed Peas. Daarna kon het aftellen beginnen. De eerste DareDevil maakte een geweldige vlucht en landde zelfverzekerd. Een spectaculaire stunt om alle meiden te laten weten dat er iets nieuws is. Nieuwe Libresse Day&Night maandverband en The DareDevil game!

Met de 24-uur bescherming van Libresse Day&Night maandverband durf je alles aan! Libresse Day&Night heeft niet alleen 14 maandverbandjes voor overdag maar ook vijf maandverbandjes speciaal voor de nacht, zodat jij je 24 uur per dag zeker en beschermd voelt. Daag daarom nu jezelf en al jouw vriendinnen uit voor The DareDevil game. Doe dingen die je eerst niet durfde! Imiteer een celebrity, ‘like’ iemand op hyves of facebook die je leuk vindt!

Ga dus vandaag nog naar thedaredevilgame.nl, log in met je hyves of facebook account en daag je vriendinnen uit! Doe zoveel mogelijk dares en maak kans op leuke prijzen! Win bijvoorbeeld een jaarabonnement op een tijdschrift, een iPod Touch of mooie prijzen van goSupermodel.

Durf en doe mee op www.thedaredevilgame.nlDit is een gesponsorde posting.

1 reacties:

beautyforgirls zei

Dat klinkt allemaal wel goed. Ik ga even kijken bij die game.
Liefs, xx

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers