22 juli 2011

WISHLIST | My jewelry wants


I just love the golden details these two beauties has. I have always wanted a golden watch which I can wear very often. I think that every blogger should have this well known ring of Yves Saint Laurent. This is the "glass-texture" version which I like better than the stone/dino egg patern. I haven't seen this colour often and I think the colour is in real life even more beautiful. Because of the glass-texture you'll see a sort of 3D-effect in the ring. Both items are very classy as well and it goes with almost every outfit. Hopefully, they will be mine soon!

Ik had altijd al een gouden horloge willen hebben (nog steeds!). Ik zag op Tumblr en Flickr veel horloges voorbij komen van Michael Kors en Fossil. Ik vind zelf de horloges van Michael Kors toch net iets mooier. Ik vind dat een (gouden) horloge overal bij past en het maakt een outfit af. Ik heb liever een gouden kleur dan zilver omdat zilver nogal "koud" bij mij staat. Goud geeft meer een warm effect en ik heb veel kledingstukken in aardetinten. Een hele poos terug had ik een wishlist gemaakt met daarin de bekende Yves Saint Laurent ring. Daarin kon ik geen keuze maken tussen khaki en coral. Uiteindelijk heb ik niet daaruit kunnen kiezen en ben ik voor roze gegaan. Deze ring heeft een glas textuur wat ik veel mooier vind dan de dino-ei/steen textuur. Door de glas textuur krijgt de steen, in de ring, een mooi 3D-effect. Je krijgt ook donkere en lichtere tinten (roze) als, bijvoorbeeld, de zon erop schijnt. Beide items zijn erg classy en passen bij (bijna) elke outfit. Ik hoop dat ik snel de trotse bezitter ben van deze twee pronkstukken!

6 reacties:

Maika zei

Wauw I love it!! Ik wil ook die YSL ring, want die horloge pas ik toch niet :p

XX

Yvet zei

prijzig maar wel mooi!

Chloƫ zei

Wauw die ring is zo mooi!!

Vandaag wel tijd en de mogelijkheid gehad om een outfitpost te maken

Ikke wel! :)

Liefs,
Chloe
NEW OUTFITPOST

Kheira zei

Love the Kors watch too ! :)

xx

www.lachrodemode.blogspot.com

Brenda zei

die staan beiden ook op mijn wishlist, ze zijn prachtig :) volg je vanaf vandaag :)

HeatherAMarie zei

love these two!!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers