9 juli 2011

BEAUTY | Too Faced Natural Eye Palette


Last week I've ordered the well known Natural Eye Palette of Too Faced from Asos. I didn't know Asos sells this palette untill I searched for this palette and came on their webshop. When I was in Paris, I was looking for this palette but there were some cirgumstances so that's why I haven't bought it there. Yesterday I received the package and I couldn't wait to swatch them! O-M-G, the eyeshadows are so pigmented and I love the box and the cards! I love this whole palette! My favorite colour is "Honeypot". It's a golden metallic colour with a lot of shimmer in it.

Vorige week had ik een bekende palette besteld van Too Faced, namelijk de Natural Eye Palette. Ik heb hem besteld via Asos.com. Ik wist eerst niet dat Asos zulke palettes verkochten maar door het te googlen, kwam ik bij hun webshop terecht. Toen ik in Parijs was, moest ik deze palette vinden en kopen maar doordat onze begeleiders ons lieten shoppen in niet zulke bekende plaatsen, heb ik geen Sephora kunnen vinden dus heb ik deze palette niet meegenomen. Gister kwam de Natural Eye palette binnen en ik kon niet wachten om het te swatchen. Ik was echt benieuwd hoe die in het echt eruit zag. Ik was echt verrast toen ik de oogschaduw kleurtjes ging swatchen. Ze waren zo erg gepigmenteerd! Ik vind het doosje en de kaartjes ook erg leuk! Het ziet er gewoon luxe and mooi uit. Mijn favoriete kleur is zeker weten "Honeypot". Het is een gouden metallic kleur met veel shimmer.

P.S I would be so grateful if you could vote for my dress, vote here!

8 reacties:

Samm zei

Wat een leuke doosjes en mooie kleuren!
Watvoor nagellak heb je trouwens op?

With love, Samm
www.afterstylecomesfashion.creatorsofdesire.com

Sharona zei

Ik wil hem ook nog steeds kopen! Haha
Ziet er echt super mooit uit!

sophia zei

Echt leuk! Jij hebt ook mooie nagels, haha mijne zijn zo lelijk.

Carina G. zei

im so happy for you taht you were able to find what you've been looking for. :) totally agree with you, honeypot sure is the best color on the palette! :)

im following you now! :) hope you could visit my blog and follow back? :) i would be very grateful! :) thanks very much! looking forward to your posts!

theapplesofmyeye-carina.blogspot.com

beautyforgirls zei

Wat een leuke palette. Prachtige kleuren.
Liefs, xxx

Peggy Timmermans Visagie zei

Ik hoor hier erg veel over, over het merk, dit pallet, maar ik heb er zelfs, buiten een monstertje, neits van.

Simona zei

Those are amazing!

Sianna zei

beautiful!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers