1 januari 2012

OUTFIT | Burgundy and glitters

Yay! Dit is mijn eerste post van 2012. Ik hoop dat iedereen een fijne jaarwisseling heeft gehad want ik had dat zeker! Voor dit jaar heb ik nog niet echt een voornemen aangezien ik me er toch nooit aanhoud óf ik stel het meestal uit tot het nieuwe jaar.. Nu ik erover nadenk, misschien heb ik toch wel een voornemen; ik hoop namelijk dat ik slaag voor mijn examens. Misschien hebben jullie wel gemerkt dat ik nu mijn blogpost in het Nederlands typ. Op 'n één of andere manier lijkt het een stuk spontaner als ik schrijf in het Nederlands in plaats van Engels.

Vorige week donderdag bracht ik weer 's een dagje door in Amsterdam. Eigenlijk was mijn doel om een leuk oud en nieuw outfit te scoren maar ik kwam thuis met een nieuwe trui, blouse en heel veel nagellakjes. Heb nog in de Zara gekeken omdat er sale was, maar dat wekte alleen maar teleurstellingen op. Niets leuks gezien en uiteindelijk kocht ik een blouse uit de nieuwe collectie.. Uitverkoop in winkels is dus echt niets voor mij. Ik vind het veel fijner om online in de sale te kijken en de drang om iets uit de nieuwe collectie te kopen, is net iets minder.

Vandaag had ik eindelijk zin én tijd om een outfit foto te schieten, werkt het weer niet mee. Binnen is de verlichting ook erg slecht dus ik besloot maar om het zo te doen. De burgundy-kleurige trui is van Vero Moda, de waxed pants is van de Zara, de bekende Ambush schoenen zijn van Topshop en de sieraden zijn van Primark. Aangezien ik me vandaag verveelde, heb ik mijn nagels een nieuw kleurtje gegeven! Het is een lakje van Essence met miljoenen gouden glitters (Make it golden).

33 reacties:

Yvet zei

oeh, leuke trui!
Goede voornemen, mijne is om minder lui te zijn en idd meer te doen voor school enzo haha

ik heb ook gouden glitter nagellak gehaald vd hema! maar die is niet zo.. die van jouw is wel mooi, grotere glitters! en je hebt echt mooie lange nagels zeg jeetje super!
x

Laura zei

Lief, dankjewel voor je comment en voor het volgen! Leuke outfit, die trui is prachtig:)

*Daniëlle zei

Je hebt echt en leuke/ mooie blog!
groetjes en nog een gelukkig nieuwjaar
Colourful-Frutsel

Saskia zei

Toffe spullen, de kleur van de trui is op dit moment mijn favoriete kleur :)

kimberley zei

Aaah die nagellak heb ik ook, ik die er meestal goud onder:) mooie trui! xo kimberley | http://www.kimberleyschouten.com

Song- Thanh zei

Die broek is echt heel leuk! En een gelukkig nieuwjaar. (: XX

MySuperSweetLife zei

Wat een leuke nagellak! Ik heb hem in het zilver.

Even een reactie op je vorige bericht: Wat een onwijs leuke aankopen. Nu wil ik ook weer naar de primark!

Ik ben je blog gelijk gaan volgen!
Neem je ook een kijkje op mijn blog?

Liefs

www.glamour-blog.com zei

Hele mooie look! & love je nails xx

LaceandPearls zei

Great buys!

beautyforgirls zei

Die trui is zo leuk.
Liefs, xxxx

Anoniem zei

Mooie trui! En nog een gelukkig nieuwjaar!

Vintagirie zei

Die trui heeft een erg leuke kleur! Leuke outfit :)

Britt zei

Dankje voor je reactie op m'n blog! Je hebt echt een leuke blog! Gelukkig nieuwjaar!

Wieneke J zei

mijn goede voornemen is om goed deel te nemen aan Free Fashion Challenge. Dat gaat moeilijk worden! Leuke trui!!

Mia zei

Oh goed geslaagd zeg, wat een leuke spulletjes heb je gehaald!
+ leuke nagellak, mooie lange nagels heb je :)

Liefs,
Mia

Mary zei

I love those boots!

Lisanne zei

wat een geweldige eerste foto! en wat een mooie nagels heb jij zeg
liefs,

Veermel. zei

Dankje voor je reactie :)
Leuke blog heb je <3

X

luckypolish zei

Supermooie nagellak!

Nanx zei

Oh die trui en laarsjes zijn geweldig! Fijn 2012 gewenst :)

Anoniem zei

leuke post ! en wat een leuke spullen dat nagelakje heb ik ook , En die ketting vind ik super mooi :D

Sabrina zei

Leuke outfit zeg! HNY ♥
Sabrina

Lin zei

Wauw, wat een supermooie spullen zeg! Erg leuke blog, ik volg je ♥

denise zei

leuke outfit!
liefs,
denise

Tugce zei

Mooie lakje! Ik volg je x

Anoniem zei

the outfit is really nice
haha, I have the same nailpolisch, i wore it at Christmaseve as a topcoat, under it a black nailpolish

Maika zei

I loveee the outfit, I seriously like everything! Xxxx

Mirthe zei

Heel erg mooi! Volgens mij staat zo'n burgundy top ook echt super bij een (neppe) leren broek. Die wil ik ook nog altijd, maar nerrrrrgens te vinden natuurlijk.

Mariete Wijnstra zei

Die ketting en nagellak zijn gaaf!!

Liefs, Mariette

Jan zei

Ah dat ziet er heel erg leuk uit!

Melissa zei

Die trui is heel mooi! x

christian zei

love deze outfit, love the color!
xo

mydutchfashionstyle.blogspot.com

Flique zei

Heel mooie combi van het waxed black, burgundy en de gouden sieraden en nagellak! Pretty!!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers