3 januari 2012

WANTS | Online saleIn bijna elke webshop is nu sale dus zocht ik gisteravond naar leuke items dat ik niet per se nu nodig heb, maar toch wel handig is om te hebben. Vast wel herkenbaar. Ik moest me echt inhouden om niet bij de nieuwe collecties te kijken en het is gelukt hoor! Ik heb al een tijdje niets meer besteld bij de H&M aangezien de bestelling 9 van de 10 keer tegenvalt.. Het komt ook voor dat ik mijn bestelling in 4 delen ontvang! Toch heb ik in de sale van H&M zwarte croco ballerina's en een zwart shortje gevonden, wat erg leuk is voor de lente. Bij ASOS heb ik hele schattige mittens gezien. Ik denk niet dat de horrorwinter nog komt maar deze wanten zijn gewoon ZO leuk! Oh, en ik heb nog mooie nude heels gevonden met studs/spikes aan de achterkant van River Islands. Lastly, ik weet dat de feestdagen nu voorbij zijn en voor sommigen partydresses overbodig zijn, maar dit jurkje is zo mooi! Perfect voor een speciale gelegenheid toch? En dit jurkje is ook nog 's te vinden in de sale van Nelly. Even alles op een rijtje:

Zwarte croco ballerina's - H&M
Zwarte shortje met strik - H&M
Beige wanten - ASOS
Nude heels met studs/spikes - ASOS
Wit one shoulder dress - NELLY

35 reacties:

Mia zei

Leuke items :)
Ik durf niet eens meer op webshops te kijken op dit moment, dat gaat anders echt verkeerd aflopen met al die sale...

Liefs,
Mia

WOLF359 zei

Ik kon het gisteren ook niet laten een jurkje uit de sale mee te nemen toen ik toevallig langs de H&M liep! Zo'n sale is echt onweerstaanbaar. Dat jurkje van Nelly en die broek van H&M, want them! Zo leuk!

Anoniem zei

omg die nude pumps zijn geweldig ! :D

PARIS CAN WAIT zei

Mooie pumps! xx

Anoniem zei

het shortje is echt heel leuk! x

Younique zei

Die nude pumps zijn echt heel gaaf! X

Judith. zei

Wauw! Erg leuke items! En op die high heels ben ik toch wel een beetje jaloers haha:)

Bedankt voor je reactie! X

Anoniem zei

Leuke items!
Dat jurkje is echt heel mooi!

Lívia zei

Leuke kleding!

xx

Chloë zei

De schoenen zijn geweldig! xxx

Hanna zei

ik wil ddat shortje ook heel graag, zo mooi vind ik hem!
xxxx

BlondeFashiontale.com zei

Die heels mooi, die wil ik!

XOXO

Mariete Wijnstra zei

Je t'aime la sale :).
Die shorts, wanten en pumps zijn echt gaaf!!

Liefs, Mariette
PS. Bedankt voor je reactie op mijn OOTD post ^^

Song- Thanh zei

Die heels en het jurkje zijn heel mooi! X

Scarlett zei

Alles hiervan vind ik ook leuk! xx

Scarlett zei

en h&m bestellingen vallen inderdaad heel vaak tegen.. Je zou het bijna vergeten als je al die leuke items ziet! xx

'E, zei

de shorts, pumps en jurkje zijn echt heel leuk!! x

http://itsfashion-bitch.blogspot.com

www.glamour-blog.com zei

Hele mooie items meid!!

Fashion is a party zei

cute jurkje!

Anoniem zei

Hele leuke items zitten ertussen! De zwarte short heb ik ook haha, hij zit echt fijn.. (: x

Wall of Fashion zei

Die short is inderdaad leuk! Ik hou van sale, ook al heb ik niet nieuws nodig! Heb vandaag nog een tas gekocht in de sale! ;)

xx Marije

Britt zei

Wauw, mooie items! xx

Nathalie zei

Je hebt echt een leuke blog! Ik ga je volgen :)

Anoniem zei

why dont you write your posts in english anymore? i cant understand anything this way :(

Lidiya zei

The pumps and shorts are so chic, I love them <3
http://cupcakesandtreacle.blogspot.com/

Kimberley zei

need
the
heels
so
baaaaad! hihi, nice items:)
xo kimberley | http://www.kimberleyschouten.com

Anoniem zei

Allemaal ge-wel-dig

Lavinia zei

Oh my god, that's so cool! I love those shoes :)

Jan zei

Ah die shorts en heels zijn inderdaad erg leuk!

Oh zou jij trouwens deze 5 vragen ( http://www.surveymonkey.com/s/KTP8JZQ) voor een vriend van mij willen invullen over je blog? Hij houdt zijn scriptie over bloggen op het gebied van o.a. fashion&lifestyle (:

christian zei

De shoenen en shirt zijn echt leuk!
xo

mydutchfashionstyle.blogspot.com

Britt zei

Wauw! Die hakkeen!!

Liefs

Valerie zei

Leuke pumps!

Just Like a True Star

Sammie zei

the spiked heels are awesome :)

sammie
from
fashionbarbecue.com

Lisa zei

Suuuper gave dingetjes, ik word er hebberig van :) x

Kimberley zei

Lovely stuff!!
xo kimberley
http://www.kimberleyschouten.com

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers