19 september 2013

NEW | Asos + Modemusthaves


Afgelopen zondag heb ik, naast dat ik goed bezig was met school, een bestelling geplaatst bij Asos en Modemusthaves! Ik was haastig op zoek naar jumpers want dat ontbrak vooral in mijn kledingkast. Ik ben toch echt meer een zomer mens en daarom heb ik eigenlijk alleen maar topjes en blousjes in mijn kast hangen. Na een pagina of 30 te hebben bekeken onder de categorie jumpers & cardigans bij Asos, heb ik een ontzettend leuke jumper gevonden. Het is een grijze jumper met een drape back. Ik denk dat het heel gaaf zou staan met mijn Chiyo bralet van Brandy Melville. Verder heb ik ook nog rondgesnuffeld op modemusthaves.com, waar ik overigens nog nooit eerder iets heb besteld. Ik heb daar een leuke zwart top gevonden. De zwarte top heeft een opdruk van de bekende tumblr foto 'Always wear your invisible crown'. Helaas ben ik verder geen leuke, aparte, gebreide truien tegengekomen dus ik check zo nu en dan een aantal webshops! En wat mij betreft mag de Zara in Amsterdam ook wel weer geopend worden, want ik begin afkickverschijnselen te krijgen...

2 reacties:

Suze zei

Mooie items heb je gezocht! Ik wil ook graag dat de ZARA weer geopend word haha.. Duurt erg lang!

Wendy zei

Super leuke items heb je gekocht!

Ik organiseer samen met CoolCat een leuke giveaway! Je kan namelijk 2x2 VIP kaarten winnen voor Release the Beast party. Het lijkt mij leuk als je meedoet :)

XxX
http://fabulousstylews.blogspot.com

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers