8 oktober 2013

SHOPLOG | Zara + PrimarkZoals ik in mijn vorige blogpost al had meegedeeld, ik was en ben nog steeds op zoek naar leuke kleding voor dit najaar. Gister was ik vroeg klaar met school, dus besloot ik het centrum van Amsterdam in te gaan. Ik moest namelijk ook nog een bezoekje brengen aan de pas geopende Zara. Helaas heb ik niet veel leuke/aparte dingen zien hangen, maar ik liep wel blij de winkel uit met een nieuw leren jasje! Ik heb al een leren jasje met oud gouden details maar ik wilde ook eentje met zilveren details. Thuis kwam ik erachter dat heel veel mensen deze jas ook hebben, dus heel uniek is 'ie niet meer, maar dat maakt niet uit! De jas is heel mooi afgewerkt en is lekker warm.Daarna wilde ik samen met een vriendin naar de Primark gaan, maar ze was helaas haar ov-pas vergeten dus ging ik alleen. Ik verwachtte eigenlijk niet veel van Primark want normaal gesproken loop ik met lege handen de winkel uit (ok, op sieraden na dan). Dit keer niet voor de verandering! Ik heb een klein zwart portemonneetje gehaald, dat heel handig is voor tijdens het uitgaan want hij past precies in mijn uitgaanstasje. Voorheen stopte ik geld en pasjes los in mijn tasje. Ik vond het ontzettend irritant want het duurde telkens een halfuur voordat ik het juiste pasje kon vinden. Enfin, nu is mijn probleem opgelost haha! Verder heb ik een trui, een vestje en een zwarte shopper tas gehaald. Ik draag al een tijdje mijn Zara tas naar school. Ik heb geen idee van welk materiaal het is gemaakt maar het is loeizwaar. Ik was daarom ook op zoek naar een lichte maar grote tas. Daarnaast had mijn Zara-tas een gouden hardware en ik draag vaak zilveren accessoires dus dat stond niet met elkaar. Deze tas van de Primark heeft een zilveren hardware! Ik merk trouwens dat ik de laatste tijd echt helemaal van het zilver ben, wat ik voorheen echt vermeed. Zilver vind ik heel classy en 'clean'.

18 reacties:

Suze zei

De tas en het vestje van de primark heb ik ook, vind ze erg leuk en ook gaaf om samen te combineren. Het jasje van de ZARA heb ik nog niet veel bij mensen gezien, fijn dat hij lekker warm is! :)

Lana. zei

Mooie tas en leren jas!

Bader Lamont zei

REALLY GREAT POST ,NICE BLOG BTW, love this bags !
MAYBE WE FOLLOW EACH OTHER ON GFC , BLOGLOVIN AND FACEBOOK .. LET ME KNOW !

Come and see my new post on :
www.hypnocake.blogspot.com

= BADER LAMONT FROM CASABLANCA =

Nonchalant Rebel zei

Wat een geweldige items!

x Mounia

Shaniqua zei

mooie leren jas en trui!
x Shaniqua | Fashioniqua

Charlotte zei

Mooi zeg! ik wil ook nog een leren jasje, inderdaad niet heel origineel maar het staat wel iedereen geweldig en het is gewoon heel gaaf! Dat etuitje is ook erg mooi. Leuke blog heb je! Ik volg je nu:)
Liefs, Charlotte

Esther zei

Wat een leuke aankopen! Je leren jasje is echt heel mooi en de shopper vind ik ook gaaf! Die zou ik zelf ook wel willen hebben :)

Liefs, Esther | Confashions

Leonie zei

Zulke leuke dingen allemaal! Dat leren jasje is zo gaaf. :)

Saskia | Former Parades zei

Leuke aankopen, de trui met leren details is gaaf!

♥ Saskia

Rowan - Rebels maar Romantisch zei

Oh wauw, die trui vind ik echt geweldig. Wat een mooie tint door die mix van zwart/wit. :) Liefs

perfect hippie zei

Wauw dit zijn hele mooie aankopen. Gelukkig ga ik morgen naar Primark Zaandam. Ik hoop dat ik ook mooie dingen kan vinden.

Lonneke zei

Heeel leuke aankopen! Je blog is leuk, ik ga je volgen! Volg je terug?
Love,
Lonneke | Fashionskills

Paula Schaareman zei

Heel mooie aankoopjes! Ik draag in de zomer vaak goud maar in de winter toch liever zilver. Raar! haha Wel vervelend van je ov!

Liefs, Paula | An average forty

Paula Schaareman zei

Oops, van HAAR ov natuurlijk haha

Rachel Kromdijk zei

super gaaf leren jasje!

die zou ik nou zo kopen!
liefs,

Amy zei

Mooie tas zeg!

Mareijn zei

Superleuke aankopen! Die tas is echt tof! xoxo

Nathany Tfanakchi zei

Dat is zó mijn smaak ! :D

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers