28 november 2013

BEAUTY | KRUIDVAT BUYSEigenlijk ben ik best laat met dit artikeltje maar ik heb gewoon geen tijd gehad om foto's te maken. Toch besloot ik 'm alsnog online te zetten! Laatst waren de deuren van Kruidvat langer geopend want ze hielden een koopavond waar alle make-up 1+1 gratis was. Dat kon ik niet aan mij voorbij laten gaan, dus ben ik samen met moeder even langsgegaan! Samen met mijn moeder reden we naar de grootste Kruidvat in onze stad, en dat was best een stukje rijden. Het was best druk (ik kwam zelfs een vriendin tegen), maar gelukkig waren alle producten die ik wilde hebben er nog!

Ik zocht al een tijdje naar een matte bronzer. Ik gebruik al jaren bronzer mét shimmer omdat ik altijd een 'sunkissed' look wil. Maar ik heb nu ontdekt dat niet alleen mijn wangen onder de glitters zitten maar eigenlijk mijn hele gezicht. Het werd dus tijd voor een matte variant! Ik heb de matte bronzer gekocht van Catrice (Sun Glow). Ik vond de kleur erg mooi en vond de bronzer erg compact!

Sinds mijn zusje eyeliner stiften gebruikt, ben ik ook helemaal hooked! Echt waar, waarom heb ik dit nog nooit eerder gekocht of gebruikt! Echt zo'n handig ding. Ik gebruikte voorheen altijd eyeliner gel, maar die potjes drogen altijd zo snel op bij mij. Daarnaast duurde het echt een stuk langer om een mooie eyeliner te zetten dan met zo'n stift. Ik moet eerlijk toegeven, dat die stiften op den duur ook opdrogen maar de tijd die je ermee bespaart.. Dat is het waard meiden! Ik raad het iedereen aan. Ik heb een waterproof variant gekocht van Essence en heb een normale variant gekocht van Maybelline (Masterprecise).

Verder heb ik nog haarproducten gekocht bij de Kruidvat. Mijn all-time favorite haarspray: Got2Be 'Big Volume' haarspray. De geur van deze haarspray is echt zo lekker! Alsof je in een snoepjeswinkel bent. Ik raad deze haarspray aan aan mensen die misselijk worden van de geur van normale haarspray (like me). Ik wist in de eerste instantie niet zeker of dít de haarspray was, die ik altijd gebruik omdat ze echt elke keer de verpakking veranderen. Erg irritant! Verder ben ik ook he-le-maal verslaafd aan droogshampoo. Het geeft je haar super veel volume en het ruikt ook nog eens heerlijk. Mijn droogshampoo van Andrélon was op dus ik zocht een nieuwe. Ik ben gegaan voor de droogshampoo van Batiste en nu wil ik niets anders meer! Als laatst heb ik de Extraordinary Oil van L'Oreal gekocht, omdat 1. het was in de aanbieding was en 2. ik had een soort van haarserum nodig. Ik ben erg tevreden over dit product. Het ruikt erg lekker en er zit 100 ml in! Ik ben erachter gekomen, dat de geur van een product echt belangrijk is voor mij haha!Ik heb in totaal 4 lakjes gekocht van drie verschillende merken. V.l.n.r: Catrice, GOSH, GOSH en Rimmel. Ik was desperate op zoek naar een licht lila-grijs kleurtje omdat Catrice 'Sing: Hey, Dirty-Lilah!' (mijn favoriet dus) uit de collectie heeft gehaald. Ik ben uiteindelijk gegaan voor 'Lilactric'. Het is een mooie licht lila kleurtje met gouden shimmer. Zoals je ziet heb ik twee lakjes gekocht van GOSH, 'Frosted Silver' en 'Galaxy'. Als het herfst/winter is, draag ik altijd grijs en bruintinten op mijn nagels. Ik ben erg onder de indruk van 'Galaxy'. Het is echt een uniek kleurtje met heel veel shimmer erin. In de shimmer komen kleuren terug als blauw, rood, paars en zilver. Het geeft dus een heel mooi effect! Voor mijn zusje kocht ik een koraal-kleurig lakje van Rimmel in 'Instyle Coral'. Een erg mooi, milky, koraal kleurtje!

Hebben jullie die koopavond van de Kruidvat ook iets gekocht? Laat me weten wat! :-)

Liefs, Cindy

7 reacties:

Chynna zei

Je hebt echt een leuke blog en schrijfstijl!
Je hebt er een nieuwe volger bij, haha ^_^

Wil je ook eens een kijkje nemen op mijn blog? :)

Rachel Kromdijk zei

je schrijft leuk :)
plus mooie aankoopjes
vooral de nagellak!

liefs

Anoniem zei

Yaaaay, Instyle Coral van Rimmel is mijn all-time favoriete nagellakkleurtje! :-D Goeie keuze dus!

Merdjelin zei

Leuke aankopen! Vooral de nagellakjes! x

Manon Boerakker zei

Leuke aankopen heb je gedaan

vanessa rawr zei

Leuke aankoopjes ! Liefs

Suze zei

Hele mooie producten heb je gekocht zeg, vooral de nagellakjes vind ik mooi :)

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers