29 november 2013

LIFESTYLE | Yankee Candle wax tarts


Nu de koude winterdagen eraan zitten te komen, is het weer de hoogste tijd om de (geur)kaarsjes uit de kast te halen. Ik heb een lichte obsessie voor kaarsen en met name geurkaarsen. Ik vind ze ontzettend lekker ruiken en het creëert een warme, knusse sfeer in huis. Tijdens het studeren ben ik vaak in mijn kamer te vinden. Om het studeren wat aangenamer te maken, steek ik vaak een paar kaarsjes aan. Ik heb kaarsen in allerlei soorten behalve in de vorm van een wax tart. Wax tarts ken ik al een hele poos, maar ik kom ze de laatste tijd steeds vaker tegen dus ik werd erg benieuwd!

Een wax tart/soy scent/wax melt, hoe je het ook wilt noemen, is een blokje wax, die je boven een oliebrander doet. Door de warmte van het waxinelichtje (dat eronder brandt), smelt de wax en komt er een heerlijke geur vrij. Ik heb goede reviews gelezen over de wax tarts van Yankee Candle dus ik besloot om een aantal tarts te bestellen. Deze wax tarts heb ik besteld op sensationalhome.nl (hele snelle levering trouwens!). De geuren die ik heb gekozen zijn: Snow in Love (mijn favoriet!), Christmas Cookie, Clean Cotton, Coastal Waters, Season of Peace, Soft Blanket, Summer Scoop en Vanilla Cupcake. Op mijn wishlist staat nog Snowflake Cookie, Midnight Jasmine en Garden Sweet Pea.

Hebben jullie ook wel eens zo'n wax tart gekocht en gebruikt? Wat vinden jullie ervan? :)

4 reacties:

Marion | 24 hours of Fashion zei

Heerlijk, geurkaarsjes! Lekker bij een gezellig avondje op de bank :)

Femke | Younique zei

Geurkaarsjes: zó leuk (en lekker!), maar ik gebruik ze eigenlijk te weinig. Snel een keer doen dus ^^

Miss Happinez zei

Ik ben gek op geurkaarsjes en wax tarts! En die van Yankee Candle zijn natuurlijk helemaal heerlijk :)

Tanja zei

Ik ben er sinds kort ook gek op! Ik ben er zelfs een blog over begonnen, neem gerust eens een kijkje als je wilt.

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers